Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • 40 winkels in heel Nederland
close
Betonstuc badkamer Betonstuc badkamer - Betonstuc badkamer Betonstuc badkamer - Betonstuc badkamer  

Eigentijdse betonstuc badkamer 'Steppe'

Doe badkamer inspiratie op met het populaire materiaal betonstuc . De strakke afwerking van een betonnen wand geeft de ruimte een rustgevend karakter. Omdat de badkamer een vochtige ruimte is kun je het beste gaan voor een waterbestendige betonsoort, zoals Beton Ciré. Dit veelzijdige materiaal kan worden toegepast op vloeren en muren in de badkamer, waardoor een eigentijdse uitstraling wordt gecreëerd. Neem onze betonstuc badkamer: bij uitstek een badkamer waarin eenvoud en rust door kleurgebruik samengaan met luxe. Door in deze betonstuc badkamer de juiste accenten te leggen, creëer je een unieke plek die als geen ander bij je past.

Betonstuc badkamer - Kenmerken betonstuc badkamer

Ontdek de betonstuc badkamer

 • Waterbestendig Beton Ciré
 • Rustgevend karakter
 • Tijdloze kleurstelling
 • Slank softclose toilet
 • Volop opbergruimte
 • Ruimtebesparende oplossingen

Op zoek naar een betonstuc badkamer of een andere complete badkamer? Maak dan een afspraak bij je badkamerspecialist Baden+‘s-Hertogenbosch.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Voordelen van betonstuc in de badkamer

Waterbestendig betonstuc

Betonstuc biedt in de badkamer diverse voordelen. Tegenwoordig zijn er waterbestendige betonsoorten, zoals Beton Ciré. Met meerdere laklagen en een speciale coating stoot de wand of vloer water af. Dit geeft betonstuc gelijk een duurzaam karakter, waardoor het een toekomstbestendige keuze is voor een badkamer renovatie. Bovendien geeft de esthetische aantrekkingskracht van betonstuc een moderne en stijlvolle touch aan de badkamer.

Betonstuc badkamer versus andere materialen

Terwijl tegels en keramiek gevoelig kunnen zijn voor vocht en schimmel, is betonstuc van nature waterbestendig en minder vatbaar voor dergelijke problemen. Bovendien voegt de betonlook een eigentijdse uitstraling toe die opvalt in moderne badkamers.

Betonstuc badkamer - Betonstuc badkamer

Toepassing van betonstuc in de badkamer

Betonstuc kan op verschillende manieren in de badkamer worden toegepast. Het kan worden gebruikt voor vloeren, muren en andere oppervlakken. Hierdoor ontstaat een uniforme uitstraling die de ruimte een eigentijdse sfeer geeft. De veelzijdigheid van betonstuc maakt het mogelijk om de badkamer volledig aan te passen op je persoonlijke voorkeur. In onze voorbeeld badkamer kozen we voor betonstuc op de wanden in combinatie met tegels op de vloer en achter het toilet.

Onderhoud van een betonstuc badkamer

Om de levensduur te verlengen moet beton ciré regelmatig worden schoongemaakt. Gebruik zachte reinigingsmiddelen en doeken en vermijdt schuursponsjes. Met de juiste zorg kun je jarenlang genieten van de schoonheid en duurzaamheid van een betonstuc badkamer.

Bekijk ook onze badkamer met betonlook tegels 

Eigentijdse badkamer met softclose toilet
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Betonstuc badkamer met brede wastafel
In een betonstuc badkamer maken kleine accenten een groot verschil

Geberit spiegelkast

Met de Geberit Acanto spiegelkast heb je het beste van twee werelden: een spiegel om je op te frissen en een handige kast voor je spullen.

Ontdek de spiegelkast
Betonstuc badkamer - Collage 1 - veelzijdige spiegelkast

Geberit spiegelkast

Met de Geberit Acanto spiegelkast heb je het beste van twee werelden: een spiegel om je op te frissen en een handige kast voor je spullen.

Ontdek de spiegelkast
Betonstuc badkamer - Collage 2 - Chromen doucheset

Chromen doucheset

Een glanzende douchekop in de kleur chroom gaat mooi samen met het ruwe, natuurlijke uiterlijk van betonstuc in de badkamer. Zo ontstaat er een eigentijdse, industriële uitstraling.

Ontdek de douchesets
Betonstuc badkamer - Collage 3 - Keuco accessoires

Keuco accessoires

Accessoires maken je badkamer compleet. Neem nou dit trendy doucheplateau van Keuco; een ideaal plekje voor je doucheproducten.

Badkamer accessoires
Plattegrond Steppe badkamer - Baden+

Betonstuc badkamer: het ontwerp

Dit badkamerontwerp heeft moderne tegels en betonstuc. Doordat alles tegen de muur is geplaatst, ontstaat er ruimte in de badkamer. Mocht er toch ruimte te kort zijn, dan is deze douchecabine de oplossing. De deuren openen naar binnen en zijn zo ruimtebesparend. Zelf een ontwerp maken? Ga naar onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen
Gratis online tool. Krijg ideeën voor inrichting en stijl.

Veelgestelde vragen over een betonstuc badkamer

 • Kan betonstuc in de badkamer?
  Betonstuc kan op alle oppervlakken in de badkamer worden aangebracht, zoals vloeren, wanden en plafond. En vanuit esthetisch oogpunt is betonstuc prachtig te combineren met bijvoorbeeld een keramische wastafel, houtlook badkamermeubel en doucheset in de kleur chroom.
 • Is betonstuc waterdicht?
  Het is belangrijk om de juiste betonsoort voor de badkamer te kiezen, zoals beton ciré. Dit is een samenstelling van cement, kunsthars en een waterbestendige coating. Door het aanbrengen van meerdere lagen en de coating bescherm je de betonstuc tegen vocht, vuil en vetvlekken.
 • Wat is het verschil tussen betonstuc en beton ciré?
  Betonstuc is een verzamelnaam voor een mengsel van cement, hars en betondeeltjes. Deze mix wordt na uitdroging zeer hard en is daarom geschikt om aan te brengen op wanden en vloeren in bijvoorbeeld de woonkamer. Niet alle betonstuc is waterbestendig. Beton Ciré is een waterdichte betonstuc die geschikt is voor de badkamer.
 • Kan Baden+ de Beton ciré aanbrengen in de badkamer?
  Met Baden+ heb je een vertrouwde partner die jouw huidige badkamer omtovert tot een betonstuc badkamer.
Betonstuc badkamer

Onze merken

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Zoek winkel