Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Voordelige badkamer
voor het hele gezin

Budget badkamer - Budget badkamer  

Budget badkamer 'Basic'

De praktische en voordelig geprijsde Basic badkamer combineert design met veel ruimte voor het hele gezin. Kinderen kunnen samen plezier maken in een ruim bad. Zelf frist u zich met hetzelfde gemak op onder de ruime inloopdouche. Grohe kranen, een radiator voor uw handdoeken en een badkamermeubel maken de badkamer compleet. Een heerlijke instapbadkamer, voorzien van alle gemak, voor een aantrekkelijke prijs. De Basic badkamer heeft u al voor € 4.995 exclusief installatie en tegels.

Budget badkamer - Kenmerken Basic badkamer

Complete instapbadkamer

  • Voordelig, tijdloos badkamermeubel met keramisch wastafelblad
  • Veilige Grohe thermostaatkraan
  • Hygiënisch, randloos toilet

Op zoek naar een gunstig geprijsde badkamer voorzien van alle comfort? Maak dan een afspraak bij uw badkamerspecialist Baden+.

Maak een afspraak
ONTDEK DE VOORDELIGE FAMILIEBADKAMER

Alle kranen van Grohe

Alle kranen in deze familiebadkamer zijn van Grohe. Hiermee krijgt de badkamer gelijk allure door het fraaie ontwerp van de kranen en de slimme technologie die er achter steekt. Kijk maar eens naar het bad. Hier is de Grotherm 1000 thermostaatkraan geïnstalleerd. Dankzij de Grohe TurboStat technologie is het water vrijwel direct op de ingestelde temperatuur. 

Ook de douche is voorzien van een luxe douchesysteem van Grohe, de Grohe Euphoria. U kunt kiezen uit drie straalsoorten: de zachte Rain-straal, het waterbesparende alternatief Smart Rain of de krachtige massagestraal. Met het strakke design van de Grohe Essence wastafelkraan krijgt uw wastafel een mooie minimalistische look.

Voordelige badkamer met Grohe douche en kraan
 
Voordelige badkamer met tijdloos wit badkamermeubel

Tijdloze uitstraling

De grijze betonlooktegels geven in combinatie met de witte wandtegels een tijdloze uitstraling. Rondom het Baden+ ligbad en achter het toilet geven de tegelstroken speelsheid aan de badkamer. Doordat deze stroken terugkomen in de inloopdouche, ontstaat een ruimtelijk effect. Dit effect wordt versterkt doordat de doucheruimte met de strakke glazen wand volledig transparant is.

Hygiënisch en mooi

Bij het randloos toilet van Ideal Standard Connect blijven geen bacteriën onder de rand zitten. Bovendien maakt het makkelijk schoon. Het randloze aspect van dit toilet is toepasbaar op meerdere soorten toiletten van Ideal Standard. De badkamer is verder voorzien van een closetrolhouder en de handdoekhouder van Grohe. Hiermee maakt u deze badkamer helemaal compleet. Een mooi design en gunstige prijsstelling gaan zo dan ook uitstekend samen in deze Basic badkamer.

Budget badkamer met grijze betonlook tegels
Maak een afspraak
Budget badkamer met oudroze sfeerdetails
Met de Grohe Euphoria doucheset
wordt douchen een feest.
Slimme kranen

Grohe biedt een groot assortiment betaalbare badkamerproducten en is vooral bekend om zijn prachtige, slim ontworpen kranen. 

Bekijk de collectie
Budget badkamer - Collage Basic 1 - slimme kranen
Slimme kranen

Grohe biedt een groot assortiment betaalbare badkamerproducten en is vooral bekend om zijn prachtige, slim ontworpen kranen. 

Bekijk de collectie
Budget badkamer - Collage Basic 2 - chique toilet
Op een chique toilet 

Ideal Standard is toonaangevend op het gebied van innovatieve en door design gedreven badkameroplossingen. Kijk maar eens naar het design toilet van de Connect Air collectie. Een juweel voor uw badkamer.

Meer Ideal Standard
Budget badkamer - Collage Basic 3 - snel klaar met schoonmaak
Snel klaar met de schoonmaak?

Het toilet schoonmaken is niet onze favoriete bezigheid. Met deze schoonmaakmiddelen bent u zo klaar. 

Lees meer
Budget badkamer - Blik op het ontwerp - Basic

Budget badkamer: het ontwerp

Bij deze badkamer is rekening gehouden met een lager budget. De badkamer heeft een compact badkamermeubel, opbouwkranen en een hang toilet met schoonmaakgemak. De strakke, grijze wandtegels in stroken en de witte wandtegels laten de badkamer groter lijken. Zelf een ontwerp maken? Ga naar onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen

Onze merken

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Budget badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-07-2019
Waardering van onze klanten Goede bereikbaarheid per mail dan wel via de app. Afhankelijk van anderen maakt wel dat tijdstippen per telefoon doorgegeven niet altijd overeen kwamen met wanneer de werklui daadwerkelijk aanwezig waren.
Budget badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties