Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Badkamerkranen - Badkamerkranen
In de mooiste designs

Badkamerkranen

Een kraan kiezen is een lastige klus. Vooral als u kranen moet uitzoeken voor de hele badkamer. U heeft de keuze uit verschillende designs, soorten en maten. Kiest u voor een kraan met hoge of lage uitloop? Laat u de kranen inbouwen in de muur of voldoet een praktische opbouwkraan? Uw badkamerspecialist Baden+   laat u graag de collectie kranen van verschillende merken en prijsklassen zien.

BEKIJK ONZE BADKAMERKRANEN COLLECTIE 

Advies van uw specialist
  Badkamerkranen - Advies specialist - collectie badkamerkranen

Zwarte kraan

Stoer, industrieel en gewaagd. Een zwarte kraan in de badkamer is helemaal van nu! Kies voor een zwarte wastafelkraan als opbouw- of inbouwmodel. Ook uw douchekraan en badkraan zijn in zwart verkrijgbaar. Zo kunt u de badkamer in één stijl inrichten. Tip: combineer een zwarte kraan met een douchecabine van HSK of Sealskin met zwarte profielen voor een extra rauw effect.

Onze badkamerkranen collectie
Badkraan Badkraan
Inbouwkraan Inbouwkraan
Wastafelkraan Wastafelkraan
Zwarte kraan Zwarte kraan

Inbouwkraan of opbouwkraan

Voordat u kijkt naar het design is het belangrijk om een keuze te maken tussen een opbouw- of inbouwkraan. Inbouwkranen geven de badkamer een luxe uitstraling. Alle techniek is weggewerkt achter de muur, waardoor u alleen de kraan ziet. Een opbouwkraan is een slimme oplossing als u alleen de kraan wilt vernieuwen in uw badkamer. De kraan wordt tegen de muur of op het meubel of de wastafel geplaatst. Hak- en breekwerk is hierbij niet nodig.

Uw favoriete stijl

Vaak wordt het design van de kraan afgestemd op de stijl van de gehele badkamer. Een ovaal vrijstaand ligbad is mooi te combineren met een kraan met ronde vormen. Kranen met hoekige, strakke vormen staan prachtig bij rechthoekige opbouwkommen. Uw badkamerspecialist Baden+ maakt graag een badkamerontwerp dat qua stijl helemaal in harmonie is.

  Badkamerkranen - Banner - Welke trend stijlen passen bij u?

Welke trends en stijlen passen bij u?

Laat u inspireren en kom langs in de showroom. Wij van Baden+ laten u graag de meest uiteenlopende badkameropstellingen zien en vertellen u meer over de nieuwste trends en innovaties voor uw badkamer. Aarzel niet en maak direct een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Doe meer inspiratie op!
   

Voordelen thermostaatkraan

Badtijd zorgt bij veel ouders voor extra alertheid. Een thermostaatkraan zorgt voor extra veiligheid tijdens het badderen.

LEES ONS BLOG  
   

COLLECTIE WASTAFELKRANEN

Op zoek naar een bijpassende kraan op uw nieuwe badkamermeubel? Bekijk de collectie badkamerkranen van Hansgrohe.

LEES MEER  
   

BADKAMERKRANEN VAN GROHE

Kranen van Grohe hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn voorzien van slimme technologieën. 

LEES MEER  

Onze merken

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken  
Badkamerkranen - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
15-11-2018
Waardering van onze klanten Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!
Badkamerkranen - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties