Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Badkraan

Badkraan met vrijstaand bad in ruime badkamer  

Badkraan

Vul uw ligbad of vrijstaand bad op stijlvolle wijze met een badkraan. Kies voor een veilige thermostaatkraan, een luxe vrijstaande kraan, een inbouwkraan of een praktisch opbouwmodel. Bij Baden+ adviseren we u graag over alle soorten badkranen.

Advies van uw specialist
Badkraan - vrijstaande badkraan met handdouche

Staande badkraan

Heeft u een grote badkamer en bent u van plan deze volledig te renoveren? Dan heeft u waarschijnlijk de mogelijkheid om voor een vrijstaand bad te kiezen. Dit luxe bad maakt u compleet met een vrijstaande badkraan. Met een vrijstaande badkraan is uw bad niet gebonden aan een vaste plek, omdat de kraan op de grond gemonteerd wordt. De leidingen worden netjes weggewerkt in de vloer. Uw badkamerspecialist Baden+ helpt u graag verder met een persoonlijk badkamerontwerp.

Maak een afspraak
De mogelijkheden van een badkraan

Inbouw of opbouw

Badkranen zijn er in verschillende soorten, maten en designs. Kiest u voor een opbouw- of inbouwkraan? Deze keuze is afhankelijk van een aantal factoren. Gaat u voor gemak en een goedkopere oplossing? Dan is een opbouwkraan een goede, praktische oplossing. Zonder hak- en breekwerk te plaatsen, eenvoudig te repareren of te vervangen en verkrijgbaar in allerlei designs.

Een inbouwkraan is netjes afwerkt, waarbij alleen de kraanuitloop zichtbaar is. Dit geeft de badkamer extra allure. Baden+ helpt u graag in het keuzetraject van de juist badkraan.

Badkraan vrijstaand met retro uitstraling
 
Badkraan ingebouwd in rand van bad

Thermostaatkraan

Een thermostaatkraan wordt steeds vaker gekozen als badkraan in de badkamer. Verkrijgbaar als opbouw- en inbouwvariant en extra veilig! Met een thermostaatkraan heeft het water namelijk altijd een constante temperatuur. Een thermostaatkraan is daarom zeer geschikt voor familiebadkamers. Zo kunnen kinderen onbezorgd in bad spelen. 

Mengkraan

Met een badmengkraan kunt u met één hendel de juiste temperatuur instellen. De kraan wordt tegen de muur of op de badrand bevestigd. Een mengkraan is zonder ingrijpende verbouwing te plaatsen als u kiest voor een opbouwmodel. Gaat u de volledig badkamer renoveren? Dan kunt u kiezen voor de luxe van een inbouwkraan. Strak geplaatst in de muur met een stijlvol, minimalistisch afbouwdeel.

Badkraan rechthoekig met handdouche
Maak een afspraak
Mengkraan voor constante temperatuur
Een inbouwkraan is netjes afwerkt, waarbij alleen de kraanuitloop zichtbaar is.
Grohe badkraan

Baden+ heeft een groot assortiment badkranen. Een Grohe badkraan is altijd voorzien van de nieuwste snufjes en technologieën en is verkrijgbaar in de mooiste, prijswinnende designs.

Meer Grohe
Badkraan - Grohe thermostaatkraan
Grohe badkraan

Baden+ heeft een groot assortiment badkranen. Een Grohe badkraan is altijd voorzien van de nieuwste snufjes en technologieën en is verkrijgbaar in de mooiste, prijswinnende designs.

Meer Grohe
Badkraan - inbouw variant met handdouche
Keuco IXMO

Bedien uw hele badkraan en hoofddouche met één knop. Vraag in de winkel naar de IXMO serie van Keuco. Uw badkamerspecialist Baden+ laat u graag de voordelen zien.

Meer Keuco
Badkraan - Accessoire greep met zeepbakje
Geesa bad-accessoires

Maak uw badhoek compleet met de juiste accessoires. Kies voor een zeepbakje of badkorf van Geesa. Zo zijn uw badspullen in een handomdraai opgeruimd.

Meer Geesa
Badkraan - Sfeerbanner-water

Doe meer inspiratie op!
 

Onze baden
collectie

Bekijk onze complete collectie ligbaden, vrijstaande baden en whirlpools. Laat u inspireren!

LEES MEER
 

BADKAMERKRANEN VAN GROHE

Kranen van Grohe hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn voorzien van slimme technologieën. 

LEES MEER
 

SOORTEN MATERIALEN BADEN

Wist je dat baden van verschillende materialen worden gemaakt? Lees meer over de voor- en nadelen van de materialen.

LEES ONS BLOG

Onze merken

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Badkraan - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Badkraan - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties