Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Wastafelkraan

Wastafelkraan - diverse hoge en lage opties  

Een eyecatcher op uw wastafel

Ongemerkt wordt een wastafelkraan heel veel gebruikt. Het is daarom belangrijk dat u een wastafelkraan kiest die bij u en uw dagelijks gebruik past. Baden+ heeft talloze wastafelkranen in haar assortiment. Hoge en lage kranen, kranen met en zonder waste, opbouwkranen en inbouwkranen.

Advies van uw specialist
Wastafelkraan - Chique design met unieke wasbak

Energie besparen met uw wastafelkraan

Uit onderzoek blijkt dat we de hendel van de kraan graag in het midden zetten. Zonde, want bij iedere keer dat u de kraan gebruikt slaat de cv-ketel aan om warm water bij te mengen. Tegenwoordig zijn veel kranen voorzien van een ‘koude start’, zoals de wastafelkranen van Hansgrohe. Hierbij stroomt er standaard koud water uit de kraan als de hendel in het midden staat. U mengt alleen warm water bij als u de hendel naar links beweegt.

Maak een afspraak
Kies de juiste wastafelkraan

Hoogte wastafelkraan

De keuze voor de juiste hoogte van een wastafelkraan is afhankelijk van uw dagelijks gebruik. Een lage kraan is geschikt als u de kraan enkel gebruikt om uw handen te wassen. Een hoge kraan is praktisch als u bijvoorbeeld ook uw haren wilt wassen. Geef uw badkamermeubel een extra dimensie en kies voor een hoge kraan in combinatie met een mooie opbouwkom.

Veel kranen zijn onderdeel van een serie. In deze serie is het design hetzelfde, maar zijn er verschillende hoogtes verkrijgbaar. Zo kunt u altijd een kraan naar eigen smaak uitkiezen en kiest u de hoogte die past bij uw dagelijks gebruik.

Wastafelkraan als opbouw op het wasmeubel
 
Wastafelkraan zilverkleurig op witte waskom

Opbouw of inbouwkraan

De keuze voor een opbouwkraan of een kraan uit de muur is afhankelijk van uw wensen. Een kraan vervangen zonder grote verbouwing? Kies voor een opbouwkraan. Een inbouwkraan geeft de badkamer een luxe uitstraling. Het leidingwerk is hierbij volledig weggewerkt, waardoor de kraan letterlijk uit de muur komt.

Met of zonder waste

Een kraan met waste heeft een hendeltje om het afvoerputje in de wasbak te openen en te sluiten. Is uw huidige kraan voorzien van een waste en gaat u een nieuwe kraan kopen? Dan is het handig om opnieuw voor een kraan met waste te kiezen. Liever een kraan zonder waste? Vervang de huidige afvoerplug voor een clickplug. Met een clickplug kunt u de afvoer met een drukbeweging dichtklikken.

Wastafelkraan met waste hendeltje
Maak een afspraak
Wastafelkraan een greep uit het assortiment
Een inbouwkraan geeft een luxe uitstraling
aan uw badkamer.
Mengkraan

Met een mengkraan hoeft u niet meer te zoeken naar de juiste temperatuur. De wastafelkranen van Hansgrohe zijn voorzien van Coolstart, waardoor u ongemerkt minder energie verbruikt.

Meer Hansgrohe
Wastafelkraan - mengkraan van Hansgrohe
Mengkraan

Met een mengkraan hoeft u niet meer te zoeken naar de juiste temperatuur. De wastafelkranen van Hansgrohe zijn voorzien van Coolstart, waardoor u ongemerkt minder energie verbruikt.

Meer Hansgrohe
Wastafelkraan in trendy kleur zwart
Zwarte wastafelkraan

Op zoek naar een stoere wastafelkraan? Een zwarte kraan voldoet aan de laatste trends. In dit blog geven we meer inspiratie voor zwart in de badkamer. 

Lees meer
Wastafelkraan speciaal design van Grohe
Grohe wastafelkraan

Een wastafelkraan met een goede prijs-kwaliteitverhouding vindt u bij Grohe. Kom langs in de winkel en bekijk het uitgebreide assortiment.

Meer Grohe
Wastafelkraan - Sfeerbanner-warmte

Doe meer inspiratie op!
 

COLLECTIE WASTAFELKRANEN

Op zoek naar een bijpassende kraan op uw nieuwe badkamermeubel? Bekijk de collectie badkamerkranen van Hansgrohe.

LEES MEER
 

INSPIRATIE: ZWART
IN DE BADKAMER

De trend van nu is zwart! Zwart geeft een industriële, stoere look aan de badkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden?

LEES ONS BLOG
 

BADKAMERKRANEN VAN GROHE

Kranen van Grohe hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn voorzien van slimme technologieën. 

LEES MEER

Onze merken

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Wastafelkraan - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Wastafelkraan - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties