Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Badkamermeubel
met spiegelkast

Spiegelkasten zijn erg functioneel vanwege de extra opbergruimte die ze bieden  

Het gemak van een spiegelkast

In uw badkamer is een spiegel natuurlijk onmisbaar. U werpt er immers altijd een blik in tijdens het wassen, tandenpoetsen of opmaken. Maar een spiegel zorgt ook voor extra lengte, breedte en diepte in uw badkamer. Badkamermeubels met spiegelkast zijn ontzettend handig en in diverse maten verkrijgbaar. U kunt er allerlei kleine verzorgingsspullen in kwijt, zoals tandpasta, crèmepjes en borstels. Extra luxe zijn spiegelkasten met touch bediening, usb-ingangen en bluetoothspeakers voor muziek in de badkamer. Bekijk maar eens het Keuco-assortiment. Puur genieten!

Advies van uw specialist
Spiegelkast voor extra opbergruimte

Welk badkamermeubel met spiegelkast?

Een badkamermeubel met spiegelkast kiezen kan best lastig zijn. Daarom is het belangrijk om vooraf te bepalen wat u belangrijk vindt. Wilt u bijvoorbeeld heldere verlichting, omdat er weinig daglicht in uw badkamer komt? Of kiest u liever voor geïntegreerde sfeerverlichting en een vergrootspiegeltje? Licht van bovenaf is eigenlijk onmisbaar als u zich goed op wilt maken. Ook handig: een spiegelkast met spiegelverwarming, zodat uw spiegel nooit meer beslaat. En gebruikt u veel elektrische apparaten? Dan zijn netjes weggewerkte stopcontacten of usb-ingangen in de spiegelkast een perfecte uitkomst. U leest het: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Maak een afspraak
De vele mogelijkheden van spiegelkasten

Soorten spiegelkasten

Kiest u voor een badkamermeubel met spiegelkast? Dan is het verstandig om te kiezen voor een spiegelkast in de stijl en sfeer van het meubel. Vaak kunt u de kleur van de spiegelkast afstemmen op de kleuren en materialen van het badmeubel. En wilt u een spiegelkast die minder opvalt? Kies er dan voor om de spiegelkast in de muur te bouwen, zoals de spiegelkast van Keuco. Dat levert bovendien veel extra opbergruimte op. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een losse spiegel zonder kast. In onze showroom vindt u volop inspiratie!

Spiegelkast in de stijl van houtlook badmeubel
 
Badkamermeubel met strakke spiegelkast

Spiegel in een kleine badkamer

Heeft u een kleine badkamer? Dan is een spiegel ideaal. Het optische verschil dat spiegels kunnen maken, is soms verbazingwekkend groot. Zo zorgt een spiegel ervoor dat uw badkamer zowel groter als lichter lijkt. Maar een spiegelkast in een kleine badkamer is natuurlijk ook handig. U creëert namelijk extra opbergruimte voor kleine verzorgingsspullen. En vergeet niet: een opgeruimde badkamer oogt nóg wat groter!

Wij van Baden+ helpen u graag met de keuze voor de juiste spiegelkast. Maak een afspraak of kom langs in de winkel voor meer informatie en advies.

Spiegelkast met verlichting van bovenaf
Maak een afspraak
Spiegelkast voor extra opbergruimte
Kies voor een spiegelkast in de stijl en sfeer van uw badkamermeubel
Prachtige badkamermeubels

Een spiegel komt past echt tot zijn recht boven een mooi badkamermeubel. Primabad heeft een divers assortiment, waardoor u altijd een meubel vindt dat bij u past.

Meer over Primabad
Spiegelkast en bijpassend meubel van Primabad
Prachtige badkamermeubels

Een spiegel komt past echt tot zijn recht boven een mooi badkamermeubel. Primabad heeft een divers assortiment, waardoor u altijd een meubel vindt dat bij u past.

Meer over Primabad
Spiegelkast reinig je grondig en streeploos met deze spiegelreiniger
Blinkende spiegel

Met de spiegelreiniger van Baden+ maakt u alle spiegels in een handomdraai glanzend schoon. Zonder strepen, want in tegenstelling tot de meeste reinigers bevat deze geen ammoniak.

AAN DE SLAG
Spiegelkast - geen beslagen spiegel meer met spiegelverwarming
Altijd een heldere blik

Na het douchen gelijk uzelf mooi maken? Met spiegelverwarming van Magnum is condens verleden tijd. Zo heeft u altijd een heldere kijk in uw spiegel.

Lees meer
Spiegelkasten - Sfeerbanner-licht

Doe meer inspiratie op!
 

Opruimtips voor de badkamer

Wil je de badkamer een opgeruimde look geven? We geven je graag 5 slimme tips voor een nette badkamer.

LEES ONS BLOG
 

SPIEGELS
VAN THEBALUX

Op zoek naar een badkamerspiegel? Thebalux heeft diverse spiegels en spiegelkasten in de collectie.

LEES MEER
 

VOOR BLINKENDE SPIEGELS EN RAMEN

Met de Spiegel Reiniger van Baden+ maakt u alle spiegels in een handomdraai glanzend schoon.

LEES MEER

Onze merken

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Spiegelkasten - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Spiegelkasten - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties