Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Advies van je specialist
Comfort badkamers - Advies specialist comfort badkamers

Een comfortbadkamer om lang van te genieten

Je badkamer is een ruimte om comfortabel van te genieten. Niet alleen vandaag, maar zeker ook in de toekomst. Daarom is het verstandig om nu al te kiezen voor een comfortabele badkamer waarin sfeer, gemak en veiligheid samengaan. Met de slimme oplossingen van Baden+ maa je de badkamer levensloopbestendig op een eigentijdse manier. Bekijk onze comfort badkamers. 

Comfort badkamers
Producten voor de comfort badkamer
Kineduo douchebad Baden en douchen met een veilige instap Comfort badkamer - douchebad met glazen douchewand
Baden en douchen in één Het badscherm voorkomt een waterbalet Comfort badkamer - bad en douche in één met glazen douchewand
Douchebad Het deurtje sluit met een eenvoudige handeling Comfort badkamer - douchebad met veilige instap
Praktisch douchebad Geschikt voor een kleine badkamer Comfort badkamer - douchebad met keramische houtlook tegels

Veiligheid en gemak

Je wilt nu én in de toekomst zorgeloos van je comfortbadkamer kunnen genieten. Veiligheid en gemak spelen daarbij natuurlijk een belangrijke rol. Maar vergis je niet: slimme oplossingen gaan uitstekend hand in hand met elegantie. Met een Hansgrohe Showerselect schakel je bijvoorbeeld met één druk op knop tussen diverse douchefuncties. Zo ervaart zowel jong als oud in een levensbestendige badkamer de luxe van comfort.

Badkamer met aanpassingen

Er bestaan steeds meer mogelijkheden om je badkamer met aanpassingen van alle gemakken te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan extra comfort in de vorm van een douchezitje. Of aan een veilige douchegreep van Keuco. Ook helemaal van nu zijn de antislip douchevloeren van ons huismerk Mix & Match: extra veilig en verkrijgbaar in diverse kleuren. En wil je graag van bad naar douche? Dat kan binnen één dag!

Slim ontwerp voor de comfort badkamer

Bij het ontwerpen van een comfortabele badkamer hebben onze badkamerontwerpers een duidelijk doel voor ogen: het realiseren van een badkamer waar je een leven lang van kunt genieten. Daardoor ziet ieder ontwerp er ook weer anders uit. Baden+ laat je graag alle mogelijkheden zien.

Comfort badkamers - Slim ontwerp voor de comfort badkamer
Comfort badkamers - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamerinspiratie

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Comfort badkamers - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Comfort badkamers - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties