Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Advies van uw specialist
Comfort badkamers - Advies specialist comfort badkamers

Een comfortabele badkamer om lang van te genieten

Uw badkamer is een ruimte om comfortabel van te genieten. Niet alleen vandaag, maar zeker ook in de toekomst. Daarom is het verstandig om nu al te kiezen voor een comfortabele badkamer waarin sfeer, gemak en veiligheid samengaan. Met de slimme oplossingen van Baden+ maakt u uw badkamer levensloopbestendig op een eigentijdse manier. Bekijk onze comfort badkamers. 

Comfort badkamers
 

Veilige badkamer

 

Senioren badkamer

Slimme oplossingen
Kineduo douchebad Baden en douchen met een veilige instap Kineduo douchebad
Baden en douchen in één Het badscherm voorkomt een waterbalet Baden en douchen in één
Douchebad Het deurtje sluit met een eenvoudige handeling Douchebad met veilig instap
Praktisch douchebad Geschikt voor een kleine badkamer Praktisch douchebad

Veiligheid en gemak

U wilt nu én in de toekomst zorgeloos van uw badkamer kunnen genieten. Veiligheid en gemak spelen daarbij natuurlijk een belangrijke rol. Maar vergis u niet: slimme oplossingen gaan uitstekend hand in hand met elegantie. Met een Hansgrohe Showerselect schakelt u bijvoorbeeld met één druk op knop tussen diverse douchefuncties. Zo ervaart zowel jong als oud in een levensbestendige badkamer de luxe van comfort.

Badkamer met aanpassingen

Er bestaan steeds meer mogelijkheden om uw badkamer met aanpassingen van alle gemakken te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan extra comfort in de vorm van een douchezitje. Of aan een veilige douchegreep van Keuco. Ook helemaal van nu zijn de antislip douchevloeren van ons huismerk Mix & Match: extra veilig en verkrijgbaar in diverse kleuren. En wilt u graag van bad naar douche? Dat kan binnen één dag!

Slim ontwerp voor de comfort badkamer

Bij het ontwerpen van een comfortabele badkamer hebben onze badkamerontwerpers een duidelijk doel voor ogen: het realiseren van een badkamer waar u uw leven lang van kunt genieten. Daardoor ziet ieder ontwerp er ook weer anders uit. Baden+ laat u graag alle mogelijkheden zien.

Maak een afspraak
Comfort badkamers - Slim ontwerp voor de comfort badkamer
Comfort badkamers - Banner - Badkamer moodboard: [c]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

LAAT JE INSPIREREN

Comfort badkamers - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
02-08-2019
Waardering van onze klanten Adequate opvolging van emails en telefoontjes.
Comfort badkamers - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties