Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
501 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
501Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Complete badkamer

Complete badkamer

Complete badkamer
connect_3942.1.jpg
connect_3968.1.jpg
connect_3934.2.jpg
Connect_tekening.jpg

Een frisse douche in de ochtend en een warm bad in de avond. Een badkamer is een plek waar je ongemerkt veel tijd spendeert. Om een complete badkamer te creëren, is het belangrijk dat het ontwerp afgestemd is op uw wensen.

De complete badkamer op maat voor elk gezin

Iedere complete badkamer passen we volledig aan op uw thuissituatie. We baseren het ontwerp op het formaat van uw badkamer en de gezinssamenstelling, zodat u op alle fronten de optimale invulling heeft. Bij het ontwerp van de complete badkamer creëren we harmonie en evenwicht in de ruimte. We stemmen al het sanitair, meubels en accessoires qua stijl, kleur en vormgeving op elkaar af.

Vakkundige installatie

Er komt veel kijken bij de plaatsing van een complete badkamer. Denk aan het leidingwerk, bouwkundigwerk, het tegelwerk en de installatie van het sanitair. Het zijn zaken waar je in de meeste gevallen iemand met vaktechnische kennis voor nodig hebt. Heeft u de badkamer van uw dromen gezien? Baden+ biedt complete badkamers, waarbij de installatie en montage uit handen genomen wordt door vakmensen.

Bent u op zoek naar een complete badkamer? Graag nodigen we u uit bij onze Baden+ specialisten om een ontwerp voor de complete badkamer op maat te maken.

Direct contact opnemen