Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Damixa Pine
Damixa Pine - Damixa Pine
Een nieuwe vorm met eigen klasse

Damixa Pine

Ben je op zoek naar hoge kwaliteit kranen voor je badkamer met een uniek design? Kijk dan naar de Pine-serie. Deze serie valt op door zijn unieke uiterlijk. Robuust, hoekig, scherp en tegelijkertijd zacht en afgerond. Pine heeft het allemaal in zich. Bovendien zorgen slimme waterbesparende technieken voor een lager water- en energieverbruik. Damixa’s Pine bestaat uit drie verschillende formaten wastafelkranen, een fonteinkraan, badkranen en douchesets in verschillende varianten. Alle uitgevoerd in chroom.

Damixa Pine - Pine kranen

Pine mengkranen

Tijdens het ontwerp van de Pine-serie was er veel aandacht voor gebruikersgemak en comfort. De wastafelmengkranen uit de Pine-serie vallen op door een robuuste, vierkante basis met afgeronde hoeken. De kranen zijn verkrijgbaar in drie varianten. De hoge variant verschilt van de andere door een draaibare uitloop. Dit maakt hem extra praktische in gebruik. Naast gebruiksvriendelijk zijn deze kranen ook milieuvriendelijk. Met bijvoorbeeld de eco-save techniek verbruik je 50% minder water en met de cold-start techniek verbruik je minder energie.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat je inspireren.

Damixa Pine Douchesets

Met de Damixa Pine douchesets haal je een uniek ontwerp in huis. Zowel de hoofddouche als de handdouche hebben een opvallend, vierkant design. Vierkant, maar met afgeronde hoeken. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de mogelijkheden in je badkamer kun je kiezen voor een inbouw- of opbouwvariant. Bij de opbouwvariant doet de glijstang ook meteen dienst als waterleiding. Bij de inbouwvariant zijn de thermostaat en leidingen naar de hoofddouche ingebouwd in de muur. Beide varianten zijn van de hoogwaardige Damixa-kwaliteit en uitgerust met de nieuwste technieken voor water- en energievermindering.

Damixa Pine - Pine Doucheserie
Metselwerk blok 1
Metselwerk blok 2
Metselwerk blok 3
Metselwerk blok 4

Kalkaanslag krijgt geen kans

Kalkaanslag is geen probleem bij de kranen en douchekoppen van Damixa dankzij het 'Rub-clean' oppervlak. Wrijf met je vinger over het rubber in de douchekop of de kraanuitloop en de kalkaanslag verdwijnt. Gereedschappen of chemicaliën zijn niet meer nodig.

Het ontwerp van de Pine-serie

De Pine-serie is het resultaat van een samenwerking tussen ontwerpers, marketing-specialisten en gebruikers. Ontwerper Claus Rantzau omschrijft het als volgt: “De uitdaging bij het ontwerpen van Pine was dat een kraan niet altijd rond hoeft te zijn. We hebben rond en vierkant getransformeerd tot deze opvallende vorm.

DAMIXA COLLECTIE
Damixa Pine - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 45 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Damixa Pine - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Damixa Pine - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties