Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Douchebak Douche - antracietgrijze douchevloer Douche - antracietgrijze douchevloer  

Praktische oplossingen

Tijdens het douchen is het belangrijk dat de badkamer droog blijft en dat het water snel en soepel wordt afgevoerd. Een douchebak of douchevloer vangt het overbodige water op. Baden+ heeft diverse soorten douchebakken in haar collectie. Verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. De acryl douchebak met hoge instap is namelijk allang niet meer de enige in zijn categorie!

Advies van je specialist

Douche - douchevloer die past bij de sfeer in uw badkamer

Antislip douchevloer

Het oppervlak van een douchebak kan tijdens het douchen behoorlijk glad worden. Voorkom glijpartijen en laat je douchebak behandelen met antislip-coating. Dit speciale laagje maakt het oppervlak ruwer en dus veiliger. Alle douchebakken van HSK kunnen voorzien worden van deze coating. Wij van Baden+ vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een antislip douchevloer in je badkamer.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Veel keuze voor je douchevloer

Welke douchevloer past bij jou?

Er zijn talloze mogelijkheden om water tijdens een douchebeurt op te vangen en af te voeren. Je kunt kiezen voor een douchebak of een douchevloer. Het verschil tussen een douchebak en een douchevloer zit in de instaphoogte. Een traditionele douchebak heeft een instaphoogte van 20 cm.

Een douchevloer is een lage douchebak waarbij de hoogte varieert van 3 tot 5 cm. Het voordeel hiervan is dat je een lage instaphoogte hebt, wat je badkamer strak laat ogen. 

Leestip: douche voor een kleine badkamer

Douchevloer donkergrijs in witte badkamer

Naast deze oplossingen is het ook mogelijk om je douchecabine of douchewand direct op de tegels te laten plaatsen waarbij een douchegoot van Easy Drain gebruikt wordt voor de waterafvoer. Zo kun je drempelvrij douchen en stap je zonder obstakels onder de douche. Wil je een douchecabine op een tegelvloer laten plaatsen? De badkamerspecialisten van Baden+ adviseren je graag.

Een douchebak is bij Baden+ in meerdere maten verkrijgbaar. Zo zijn 90 x 90 cm en 100 x 100 cm gangbare maten, maar ook 120 x 100 cm en 150 x 100 cm behoren tot de mogelijkheden. Baden+ levert ook maatwerk douchebakken, waardoor er altijd een douchebak is die past in je ideale badkamerontwerp.

Douchevloer in stijl van complete badkamer
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Douchvloer wit in badkamer met houten vloer
Een douchebak of douchevloer vangt het overbodige water op

Easy douchegoot

Vergeet in het keuzetraject van een douchebak de waterafvoer niet. Kies voor een rvs douchegoot van Easy Drain of een betegelde doucheput.

Meer over EasyDrain
Douche - douchegoot van Easy Drain

Easy douchegoot

Vergeet in het keuzetraject van een douchebak de waterafvoer niet. Kies voor een rvs douchegoot van Easy Drain of een betegelde doucheput.

Meer over EasyDrain
Douche - ultradunne douchevloer

Ultradun

Een Ultra Flat Solid douchevloer van Ideal Standard is 3 cm hoog en daardoor nauwelijks een obstakel als je de douchecabine instapt.

Lage douchevloeren
Douche - handige en stijlvolle vloerwisser

Moderne wisser 

Met deze strakke vloerwisser van Sealskin is je doucheruimte binnen no-time droog. Ideaal voor je nieuwe douchebak of douchevloer. 

Meer Sealskin
Douchebak - Sfeerbanner-water

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Zoek winkel