Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Geesa
Geesa - Geesa
Aandacht voor de kleinste details

Geesa

Ben je op zoek naar badkameraccessoires met het mooiste design en aandacht voor de kleinste details? Al sinds 1885 besteedt Geesa 100% aandacht aan het design, de functionaliteit en de productie van accessoires. Geesa heeft meerdere series uitgebracht, die zijn afgestemd op de volledige inrichting van je badkamer. Voor iedere stijl is er een accessoires-lijn die je badkamer bijzonder maakt.

Geesa - 1. Geesa

Geesa badkameraccessoires 

Alle producten van Geesa zijn ontwikkeld met het oog op kwaliteit. De accessoires voldoen aan de eisen om een leven lang mee te gaan. De producten worden grotendeels gemaakt van messing, dat zwaar verchroomd is. Hierdoor zijn de accessoires jarenlang beschermt tegen corrosie. Door de uitstekende kwaliteit, heb je bij Geesa een garantie van 12 jaar.

Je badkamerspecialist Baden+ vertelt je graag meer over Geesa.

Geesa Nemox & Nemox Black

De Nemox serie van Geesa kenmerkt zich door het subtiele ontwerp met ronde vormen. De serie bestaat uit functionele accessoires, zoals handdoekhouders en zeepdispensers. Je hebt klassiek verchroomde accessoires, maar nieuw is de kleur Brushed Gold. Hiernaast heeft Geesa ook Nemox Black gelanceerd in een matzwarte en geborstelde variant. Een trendy serie accessoires die je badkamer een stoere look geven. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte toiletborstelhouder of een zwarte handdoekring.

Geesa - 2. Geesa Nemox
Geesa - 3. Geesa AIM

Geesa AIM 

De AIM-collectie is ontwikkeld in Amersfoort aan de Eem, waar ook de naam van de collectie met een knipoog uit voortkomt. AIM staat niet alleen voor ‘doelgericht’, maar spelt omgekeerd ook ‘MIA’, oftewel ‘Made In Amersfoort’. Kenmerkend aan deze serie is het minimalistische ontwerp en de strakke geometrische vormen.

In de collectie vind je onder meer toiletrolhouders en haken waar je stijlvol je badjas aan ophangt.  De collectie bevat ook een wc-rolhouder met een glazen plancet. Hier kun je jouw smartphone op leggen tijdens een toiletbezoek. Het plancet is ook zonder toiletrolhouder verkrijgbaar.

Geesa Nelio

De stijlvolle Nelio-collectie voelt zich direct thuis in de moderne badkamer. Nelio betekent ‘vierkant’ in het Fins, wat je terugziet in de gehele serie. De basis van iedere accessoire is een robuust vierkant blok dat aan de muur bevestigd is. Dit blok wordt aangevuld met ronde vormen, waardoor er een spannend contrast gecreëerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een fles- en sponshouder, of een strak plateau voor je handdoeken.

Geesa - 4. Geesa Nelio - Nexx
Geesa - 4. Geesa Nelio - Nexx

Geesa Nexx

Geesa Nexx; waar vierkant en rond op een prachtige wijze samenkomen. De accessoires zijn voorzien van rechthoekige blokken die gecombineerd worden met ronde buizen. Kleed je badkamer aan met een mooie bekerhouder of een stijlvolle douchekorf om je douchespullen ten toon te stellen. Met de accessoires van Geesa Nexx ben je verzeker van een bijzondere, minimalistische uitstraling.

Geesa Frame collectie 

De Frame collectie is eigentijds en elegant. Deze serie biedt slimme opbergoplossingen door het combineren van functies binnen één accessoire. De collectie heeft een eigen karakter door de combinatie van kunststof met chrome. Door deze combinatie en het slanke design oogt de collectie stijlvol en ingetogen. De multifunctionele Frame collectie is bekroond met de iF Design Award 2019.

Geesa - 5. Frame Collectie
Geesa - 5. Frame Collectie

Zwarte accessoires

De populaire Frame-serie van Geesa is ook verkrijgbaar in zwart. Met deze zwarte accessoires kun je ook je hele badkamer of toilet inrichten. Bijvoorbeeld met een zwarte toiletborstelhouder, een zwart doucheplanchet of een zwart handdoekhaakje. Kom langs in de winkel en ontdek welke zwarte accessoires jouw badkamer compleet maken.

Geesa Multibasket

De Geesa Multibasket is dé oplossing voor losse shampooflessen en andere doucheproducten. De prachtig vormgegeven baskets zijn gemakkelijk te plaatsen in je doucheruimte of bij het bad. De multibaskets zijn verkrijgbaar in de trendy kleuren zwart en wit.

Geesa - 6. Geesa Basket - Spiegelcollectie
Geesa - 6. Geesa Basket - Spiegelcollectie

Geesa spiegelcollectie

Met een spiegel uit de collectie van Geesa maak je de badkamer helemaal compleet. De cosmetische designspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een rond of vierkant model. De spiegels bieden veel comfort, dankzij de optie om 3 tot 5 keer te vergroten. Wil je graag ledverlichting? Ook dat is mogelijk met een spiegel van Geesa.

GEESA IN JE BADKAMER
Geesa badkameraccessoire douchekorfje uitneembaar detail
Geesa badkameraccessoires Tone serie toilet
Geesa badkameraccessoires Multibasket serie badkamer
Geesa badkameraccessoires Nemox serie toilet
Geesa - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 45 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Geesa - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
24-09-2020
Waardering van onze klanten Afspraken worden altijd nagekomen
Geesa - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties