Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Hidrobox - Hidrobox

Hidrobox

Douchen op grote tegels, voorzien van afschot

Vanuit hygiënisch- en veiligheidsoogpunt verdient het douchen op een douchevloer de voorkeur boven het douchen op een tegelvloer.

Tegelvoegen zijn bij uitstek plekken waar bacteriën die vuiligheid en schimmels veroorzaken zich vastzetten. Bovendien zijn tegelvoegen lastig te reinigen en zorgen tegels in combinatie met zeepresten vaak voor pijnlijke valpartijen. Met een douchevloer van Hidrobox behoren deze problemen tot de verleden tijd.

Verder heb je met een douchevloer geen last van lekkende afvoergoten en hoef je met een douchevloer geen waterafschot aan te brengen in de tegelvloer aangezien het afschot al in de douchevloer is verwerkt. Doordat de Hidrobox douchevloeren ook gelijk met de tegelvloer kunnen worden ingebouwd kun je nu ook zonder opstap van de voordelen van een vlak geïntegreerde douchevloer profiteren. Door de strakke randafwerking van de Hidrobox douchevloeren creëer je een prachtige overgang met je badkamervloer.

Een Hidrobox douchevloer is tevens beduidend minder glad dan bijvoorbeeld een douchebak of -vloer van plaatstaal of acryl. Een Hidrobox douchevloer wordt geproduceerd uit mineralen die worden gemengd met kunstharsen en in een mal op maatgegoten tot een massieve en waterdichte douchevloer.

De garantietermijn op een Hidrobox douchevloer bedraagt 2 jaar.

Of je nu op zoek bent naar een veilige douche, een fraaie douche, een hygiënische of een levensloopbestendige douche: een Hidrobox douchevloer past altijd!

Hidrobox - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 45 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Zoek een winkel
Hidrobox - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
20-01-2020
Waardering van onze klanten Heldere communicatie, korte lijnen en nakomen van de gemaakte afspraken.
Hidrobox - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties