Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Kinemagic Douchecabine
Kinemagic Douchecabine - Kinemagic Douchecabine
Bad vervangen door een ruime douche in één dag

Kinemagic douchecabine

De renovatie van de badkamer hoeft tegenwoordig geen tijdrovende klus meer te zijn. Met de Kinemagic douchecabines van douchefabrikant Kinedo kunt u uw bad vervangen door een ruime douche in één dag. U heeft de keuze uit vier douchecabines. Kijk en vergelijk welke douchecabine het beste bij u past. Welke variant u ook kiest, met een Kinemagic inloopdouche kunt u weer heerlijk comfortabel en veilig douchen.

Kinemagic Douchecabine - 1. Kinemagic kies uw douchecabine

Kies uw Kinemagic douchecabine

Kinemagic heeft vier douchecabines. De Kinemagic douchesystemen zijn beschikbaar in 12 lengtematen (120 tot 195 cm) en 3 breedtematen (71, 81 of 91 cm). Ze zijn allemaal voorzien van een lage instap van 3 cm en een thermostaatkraan. Het verschil zit in de uitvoering en extra opties. Wilt u meer weten over deze vier douchecabines? Maak een afspraak. We adviseren u graag.

Maak een afspraak

Essentiel

Het instapmodel van Kinemagic. Alleen bij dit model kunt u uw eigen kranen blijven gebruiken. Voor u zijn een ruime douche en een perfecte kwaliteit een vanzelfsprekende keuze. Een douchebak met antislipbehandeling, veiligheidsglas met een antikalkbehandeling, een ondersteuningsbeugel en dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Deze douchecabine heeft standaard lage muurpanelen.

Kinemagic Douchecabine - 2. Kinemagic Essentiel - Design
Kinemagic Douchecabine - 2. Kinemagic Essentiel - Design

Design

De design douchecabine is ruim en modern tegelijk. Kinemagic Design is het ideale, stijlvolle model voor gezinnen met kinderen en senioren. Met een veilige thermostaatkraan, design regendouche en een fraai vormgegeven handdouche kunt u genieten van een fijne douche.

Serenite

De Serenite douchecabine is compleet uitgerust, inclusief veiligheidsaccessoires, zoals ondersteuningsbeugels, opklapbaar zitje, douchebak met antislipbehandeling, voor optimaal comfort en veiligheid. U kunt de douchebak volledig inbouwen waardoor u helemaal geen instap meer heeft.

Kinemagic Douchecabine - 3. Kinemagic Serentie
Kinemagic Douchecabine - 4. Kinemagic Serenite Plus

Serenite Plus

Serenite Plus is de meest luxe, veilige en complete douchecabine met een opklapbaar zitje, ergonomische comfortsteun en wandbeugel. De douche heeft van Grohe een regendouche en een handige, magnetische handdouchehouder op de douchestang.

ONTDEK MEER KINEMAGIC DOUCHECABINES
Kinedo - Kinemagic douchecabine - Essentieel hoek
Kinedo - Kinemagic douchecabine - Design hoek
Kinedo - Kinemagic douchecabine - hoek walk-in douche
Kinedo - Kinemagic douchecabine - Serenite schuifdeur

Extra opties bij uw Kinemagic douche

Bij de Design, Serenite en Serenite Plus kunt u voor zowel transparant glas als decorglas kiezen. Met decorglas heeft het transparante glas een matte strook. Dit is prettig als u meer privacy wenst. Andere opties bij deze series zijn een walk-in of een schuifdeur. Een schuifdeur kan handig zijn in een kleinere badkamer en houdt het water en de warmte in de douche.

De douches van Kinemagic zijn verkrijgbaar met hoge of lage wanden. Een mix van hoog en laag is ook mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als u een raam in de douche heeft en één wand tot raamhoogte moet komen. Dankzij de ruime keuze aan modellen (hoek, nis, hoge of halfhoge achterwanden, op maat te maken, vrijstaande u-vorm en half-vrijstaande L-vorm) is Kinemagic geschikt voor alle badkamers. 

Zes voordelen van Kinemagic

  • Een veilige en toegankelijke douche
  • Installatie binnen één dag!
  • Zonder grote verbouwing
  • De beste materialen
  • Een douche op maat
  • Voor elk wat wils
KINEDO COLLECTIE
 

Kinedo - Kinemagic

 

Kineduo

 

Kinemagic Serenite Plus

Kinemagic Douchecabine - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
04-12-2019
Waardering van onze klanten service gericht
Kinemagic Douchecabine - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties