Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Looox Special Collection
Looox Special Collection - Looox Special Collection
Mooie opbergmogelijkheden voor uw badkamer

Looox Special Collection

Je kent het vast wel, al die losse items in je badkamer. Shampooflessen op de grond en waar laat je de toiletrollen? Looox helpt je hierbij met een uitgebreid assortiment rvs badkameraccessoires, zoals inbouwnissen, met of zonder deur, planchets en inbouw toiletrolhouders. Praktische opbergmogelijkheden met een strak design. Zo berg je alles op een mooie manier op en geef je de badkamer een moderne uitstraling. 

Looox Special Collection - 1: Looox Colour Shelf: wandplank

Looox Colour Shelf

Een planchet in je badkamer is handig voor allerlei spulletjes die je direct bij de hand wilt hebben. De stijlvolle varianten van Looox geven je badkamer een eigentijdse look. De Looox planchets komen subtiel tevoorschijn uit de voegen van je tegels door een fraaie, weggewerkte bevestiging. Kies uit de kleuren: matzwart, wit, of antraciet. Wil je meer informatie over deze handige badkameroplossingen? Bezoek dan de showroom van je badkamerspecialist Baden+ en laat je inspireren.

Looox Colour Box: nis met kleur

De Looox Colour Box is een nis van hoogwaardig rvs, geschikt voor de doucheruimte. Je kunt kiezen uit vier chique kleuren: wit, matzwart, antraciet, of geborsteld rvs. De nis is verkrijgbaar in de maten: 15 x 30 cm, 30 x 30 cm, 60 x 30 cm, 90 x 30 cm. De diepte is 10 cm. De box kun je diep in de muur plaatsen of op de muur bevestigen. In de badkamer, maar ook op andere plekken in het huis.

Looox Special Collection - 2: Looox Colour Box: nis met kleur
Looox Special Collection - 2: Looox Colour Box: nis met kleur

Looox Box: inbouwnis

De Looox Box is een kant-en-klare inbouwbox van rvs, ook verkrijgbaar met een deurtje. De T-box is een variant met een betegelbaar deurtje, waardoor de nis op kan gaan in je betegelde badkamermuur. Deze is verkrijgbaar in diverse maten met een diepte van 10 of 14 cm en een binnenzijde in drie kleuren: geborsteld rvs, antraciet, of wit. De inbouwnisjes van Looox zijn in verschillende maten en uitvoeringen leverbaar. 

Looox Special Collection - 3: Looox Corner Shelf: badkamer hoekrek

Looox Corner Shelf: badkamer hoekrek

De Looox Corner Shelf plaats je in de hoek van de badkamer, geïntegreerd in de voegen van je tegels. Zo benut je ook de hoeken van je badkamer met een stijlvol aanzicht. Het is een echte eyecatcher die zorgt voor nog meer opberggemak. Dit hoekplankje is in vier varianten verkrijgbaar: geborsteld rvs, zwart, antraciet en wit. Perfect te combineren met de kleurige Looox Colour Shelf.

Looox Closed collectie: inbouw toiletrolhouder

Met de Closed collectie zijn de toiletrollen voortaan netjes opgeborgen. Ook hier biedt Looox diverse oplossingen. Je hebt de keuze uit de CL1 t/m CL11. Zo is de CL1 een heel handige, ingebouwde, rvs reserverolhouder. Deze houder herbergt maar liefst 6 wc-rollen die niet zichtbaar zijn. De CL6 en CL7 zijn opbergnissen van geborsteld rvs voor toiletborstel en toiletrol. Baden+ kan je alle opties laten zien. Combineer dit met de Looox Dry handdoekhouders voor de perfecte aanvulling op je badkamer

Looox Special Collection - 4: Looox Closed collectie: inbouw toiletrolhouder
LOOOX SPECIAL COLLECTION: MODERN DESIGN
Looox - Special collection - inbouwnis voor reserve toiletrol en wc-borstel
Looox - Special Collection - reserve toiletrolhouders
Looox - Special Collection - colour-box nis - wit
Looox - Special Collection - rvs inbouw-nis
LOOOX COLLECTIE
Looox Special Collection - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Looox Special Collection - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties