Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Mix & Match Kraan
Mix & Match Kraan - Mix & Match Kraan
Eyecatcher in uw badkamer

Mix & Match Kraan

Kranen maken uw badkamer compleet. Het zijn echte sfeermakers en geven zorgen voor optimaal gebruikscomfort met de juiste bediening. In het Baden+ huismerk Mix & Match vindt u prachtige, kwalitatieve kranen voor iedere badkamer. Maak kennis met onze kranencollectie voor de wastafel, bad én douche.

Mix & Match Kraan - 1. MM Kraan van Mix & Max

Kraan van Mix & Match

Meestal kiest u meerdere kranen uit voor uw badkamer. Voor de douche, de wastafel en eventueel voor een bad. Met de geavanceerde technologie van tegenwoordig worden prachtige kranen ontworpen. Ook bij de Mix & Match collectie, het huismerk van Baden+, vindt u een ruime keuze in mooie kranen. Deze dragen bij aan de sfeer en het comfort van uw badkamer.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Ruime keuze in kranen

De kranen uit de Mix & Match collectie vallen op door de hoogwaardige kwaliteit en mooie designs. Het kraanhuis, oftewel de buitenkant van de kraan, bepaalt het uiterlijk. Gaat uw keuze uit naar een robuuste, moderne of juist verfijnde look?  

Mix & Match Kraan - 2. MM Ruime keuze in kranen
Mix & Match Kraan - 2. MM Ruime keuze in kranen

Naast verschillende vormen en hoogtes heeft u ook een ruime keuze in kleuren. Vroeger was er enkel de keuze voor chroom, maar tegenwoordig is er veel meer mogelijk. Bij Mix & Match kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een matzwarte kraan of een kraan in rvs voor een moderne look in de badkamer. 

Kraan met hoge of lage uitloop?

Er zijn veel verschillende kranen. Bij de keuze gaat het echt om wat u mooi vindt. Maar de keuze van de kraan kan ook praktisch van aard zijn. Kies voor een kraan met een hoge uitloop als u regelmatig een emmer water wilt vullen of uw haren wilt wassen onder de kraan. Een kraan met een lage uitloop is veel compacter en is geschikt als u de kraan enkel gebruikt om uw handen te wassen.

Mix & Match Kraan - IS kranen en Xenz kranen
Mix & Match Kraan - IS kranen en Xenz kranen

Kraan op het toilet

Op het toilet is vaak ruimte voor een kleine fonteinkraan op het toiletmeubel. Enkel koud water is meestal voldoende. Toch is de uitstraling van deze kraan ook heel belangrijk voor de uitstraling van de toiletruimte. In het Mix & Match assortiment vindt u diverse kranen die geschikt zijn voor de toiletruimte. We adviseren u graag.

MIX EN MATCH KRANEN
Mix & Match kraan toilet fonteinkraantje
Mix & Match kraan zwart detail
Mix & Match kraan S22 inbouwkraan chroom
Mix & Match kranen doucheset

Trendtip: zwarte kraan

Zwart in de badkamer is een trend van nu. Het huismerk van Baden+ speelt hier op in door een matzwarte kraan aan de collectie toe te voegen. Deze badkamerkraan zorgt voor een robuuste, industriële look. Zeker als u de zwarte kraan combineert met een solid surface wastafel of een betonlook opbouwkom.

Inbouwkraan of opbouwkraan?

De keuze voor een inbouw- of opbouwkraan heel belangrijk. Het voordeel van een inbouwkraan is dat enkel de essentiële onderdelen zichtbaar zijn, de rest zit verborgen in de wand. Dat geeft een mooi effect én is gemakkelijk schoon te houden. Een opbouwkraan is sneller gemonteerd, is goedkoper en is verkrijgbaar in veel varianten.

MIX EN MATCH COLLECTIE
 

Mix & Match badkamermeubel

 

Mix & Match Douche

 

Baden+ huismerk

 

Mix & Match Bad

 

Mix & Match Tegels

 

Mix & Match Toilet

 

Mix & Match Radiator

 

Badkameraccessoires van Mix & Match

 

Mix & Match maatwerk

Mix & Match Kraan - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Mix & Match Kraan - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties