Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
 
SCHERP GEPRIJSD RANDLOOS DESIGN TOILET

SCHERP GEPRIJSD RANDLOOS DESIGN TOILET

BEKIJK UW VOORDEEL

Mix & Match Toilet
Mix & Match Toilet - Mix & Match Toilet
Prachtige toiletten met de nieuwste technieken

Mix & Match toilet

Het toilet is een onderdeel van ons huis waar we dagelijks gebruik van maken. Een belangrijk onderdeel van de toiletruimte dat de aandacht verdient. Baden+ heeft binnen het huismerk Mix & Match diverse modellen in het assortiment opgenomen. Mooi van design én voorzien van de nieuwste innovaties.

Mix & Match Toilet - 1. MM Unieke toiletten

Het toilet van Mix & Match 

Het toilet moet vooral comfortabel en hygiënisch zijn. Het huismerk Mix & Match bestaat uit diverse comfortabele toiletten, die allemaal zweven. Op deze manier kunt u gemakkelijk onder het toilet schoonmaken. Speciaal voor de kleine toiletruimte hebben we een compact toilet ontwikkeld. Net wat korter aan de achterkant, waardoor u meer beenruimte overhoudt. Het huismerk van Baden+ biedt de juiste wc-modellen die passen bij uw toiletruimte en smaak. 

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Mix & Match toilet met de nieuwste techniek

Een van de nieuwste uitvindingen op toiletgebied is het randloze toilet. Doordat er geen dubbele rand aan de bovenkant van het toilet zit, kan het makkelijker en sneller schoongemaakt worden. Het randloze toilet uit de Mix & Match collectie is prachtig om te zien en heeft een sofclose zitting. Dat maakt een toiletbezoek nog comfortabeler. 

Mix & Match Toilet - 2. MM De nieuwste technieken
Mix & Match Toilet - 2. MM De nieuwste technieken

Aquablade toiletspoeling 

Naast keuze in design heeft u ook keuze in spoeltechniek. Zo kunt u binnen ons huismerkassortiment kiezen voor de Aquablade toiletspoeling. Dit is een extra hygiënische spoeltechniek die ervoor zorgt dat er niets in het toilet achterblijft. 95% van het oppervlak wordt schoongespoeld in vergelijking met 80% bij een normaal toilet. Daarnaast is het systeem stiller en efficiënter in watergebruik. 

 

Maak de toiletruimte compleet met een fontein 

De toiletruimte is niet af zonder fontein. Een fontein is een kleine toiletwastafel, waardoor u altijd met schone handen de ruimte verlaat. De fonteinen uit de Mix & Match collectie maken we volledig op maat: in formaat, kleur én vorm. Zo heeft u altijd een uniek fonteintje, wat het toilet bijzonder maakt.

Toilet in stijl met de
Mix & Match accessoires

Het toilet maakt u stijlvol en praktisch compleet met de accessoires van Mix & Match. Denk aan een stijlvolle closetrol, een handige handdoekhaak en een zeepdispenser voor de wand. Een borstelhouder saai? Niet met de talloze vormen en materialen waaruit u kunt kiezen bij het huismerk van Baden+. 

MIX EN MATCH COLLECTIE
 

Mix & Match badkamermeubel

 

Mix & Match Douche

 

Mix & Match Kraan

 

Mix & Match Bad

 

Mix & Match Tegels

 

Baden+ huismerk

 

Mix & Match Radiator

 

Badkameraccessoires van Mix & Match

 

Mix & Match maatwerk

Mix & Match Toilet - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Mix & Match Toilet - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties