Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Bruynzeel douchecabine
Bruynzeel douchecabine - Bruynzeel douchecabine
Iedere dag optimaal comfort

Bruynzeel douchecabine

Elke dag opnieuw genieten van een heerlijke douche. Dat wil toch iedereen? Bij Bruynzeel heeft u de keuze uit douchecabines in diverse designs en uitvoeringen. De douchecabines worden geproduceerd met duurzame materialen, zoals gehard veiligheidsglas en aluminium profielen. Zo begint of eindigt u de dag in een prachtige douche van Bruynzeel, die jarenlang meegaat.

Bruynzeel douchecabine - 1. Bruynzeel douchecabine in diverse uitvoeringen

Bruynzeel douchecabine in diverse uitvoeringen

De Bruynzeel douchecabines zijn onderverdeeld in series, die zich kenmerken door hun eigentijdse stijl en mogelijkheden. De Zeta douchecabine laat bijvoorbeeld smalle profielen van aluminium zien, waardoor de douche een moderne uitstraling heeft. Alle douchecabines zijn beschikbaar in diverse maten en vormen. Wilt u een douchecabine, een inloopdouche, een draaideur of een schuifdeur? Bij Bruynzeel heeft u een ruime keuze.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Douchecabines Lector en Zeno

De Lector douchecabine heeft een modern design en is leverbaar in diverse maten. U heeft de keuze uit een elegante draaideur, schuifdeur of zijwand. De schuifdeuren zijn uitgerust met een soft-close en soft-open sluitsysteem voor extra comfort in de badkamer. Ook een inloopdouche is mogelijk, die zowel geheel vrijstaand als met muurprofiel geleverd kan worden.

Bruynzeel douchecabine - 2. Bruynzeel Douchecabines Lector en Zeno
Bruynzeel douchecabine - 2. Bruynzeel Douchecabines Lector en Zeno

De douchecabine uit de Zeno serie van Bruynzeel heeft een minimalistisch ontwerp met strakke lijnen. De douchecabine heeft een extra hoge douchewand van 210 cm en is verkrijgbaar in vijf maten van 120 cm tot en met 200 cm breed. Het voordeel van de Zeno is dat u de deur eenvoudig losmaakt. Het glas schoonmaken gaat zo extra gemakkelijk.

BRUYNZEEL DOUCHE OPLOSSINGEN
Mix & Match inloopdouche Lector douchewand
Mix & Match douche Clio vijfhoek douchecabine
Mix & Match douchecabine Zeno dubbele schuifdeur
Mix & Match douchecabine module

Green Glass Coating

Het glas van de Bruynzeel douchecabines zijn voorzien van een Green Glass Coating. Deze coating zorgt ervoor dat vuil zich minder goed aan de douchewand hecht. U houdt het glas gemakkelijk schoon en het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen is niet meer nodig.

Bruynzeel douchebak

Bruynzeel heeft voor iedere douchecabine een passende douchebak. Deze zijn verkrijgbaar in de volgende vormen: kwartrond, rechthoek, vierkant en vijfhoek. Bij een aantal maten kunt u ervoor kiezen om de douchebak gelijk met de tegelvloer in te bouwen of op de vloer te laten monteren.

BRUYNZEEL COLLECTIE
 

Bruynzeel badkamermeubel

 

Bruynzeel

 

Bruynzeel baden

Bruynzeel douchecabine - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Bruynzeel douchecabine - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties