Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Gira in de comfortbadkamer
Gira in de comfortbadkamer - Gira in de comfortbadkamer

Gira in de comfortbadkamer

De badkamer is een plek waar u veel tijd doorbrengt. Wel zo fijn als de badkamer een design heeft dat precies bij u past. Naast design is veiligheid in de badkamer minstens zo belangrijk. Gira heeft diverse oplossingen ontwikkeld op het gebied van oriëntatieverlichting, die uw badkamer comfortabeler en velliger maken.

Gira in de comfortbadkamer - 1. Gira automatische verlichting

Gira automatische verlichting

Als u ’s nachts naar het toilet moet, is het in het donker soms lastig om de lichtknop te vinden. Met automatische verlichting van Gira is dit probleem verleden tijd. Dit systeem zorgt ervoor dat het licht direct aanspringt wanneer u de ruimte binnenkomt. De verlichting is geschikt voor zowel binnen als buiten. Automatische verlichting kan namelijk ook uitstekend dienen als inbraakpreventie in de tuin.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Gira Sensotec

De Gira Sensotec is een slim systeem dat zorgt voor meer veiligheid en een betere oriëntatie in het donker. De Sensotec is voorzien van een bewegingsmelder. Wanneer u in het donker door uw woning loopt, kunt u de hoofdverlichting eenvoudig activeren door op 5 cm afstand van de sensor te bewegen.

Gira in de comfortbadkamer - 2. Gira Sensotec
Gira in de comfortbadkamer - 2. Gira Sensotec

De Gira Sensotec zorgt ervoor dat de omgeving subtiel verlicht wordt. Om een verblindend effect te vermijden, kunt u de verlichting instellen op de gewenste sterkte. U kunt deze oriëntatieverlichting bijvoorbeeld plaatsen bij de trap, in de gang of in de badkamer.

Gira oriëntatieverlichting

In het donker kan het vervelend zijn om een felle lamp aan te zetten. Gira heeft een uitgebreid assortiment oriëntatieverlichting ontwikkeld dat de ruimte subtiel verlicht. Denk bijvoorbeeld aan prachtige verlichte contactdozen. Met deze verlichting kunt u moeiteloos de weg vinden als de zon onder is.  

Veiligheid in de badkamer

De slimme oplossingen van Gira verhogen de veiligheid in de badkamer én hebben een prachtig design. Bent u van plan om uw badkamer te verbouwen? Uw Baden+ badkamerspecialist  Baden+maakt graag een badkamerontwerp met slimme oplossingen om uw veiligheid te verhogen.

GIRA COLLECTIE
 

Gira

 

Gira inbouwradio

Gira in de comfortbadkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Gira in de comfortbadkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties