Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Gira inbouwradio
Gira inbouwradio - Gira inbouwradio
Stap swingend de badkamer in

Gira inbouwradio

Terwijl u de dag begint met een verfrissende douche, luistert u naar de laatste hits en actuele files met de Gira inbouwradio. Deze waterbestendige radio is geschikt voor iedere badkamer. Zo wordt een bad- of douchesessie nog meer een genietmoment.  

Gira inbouwradio - 1. Gira netjes ingebouwd

Netjes ingebouwd

Door het compacte formaat van de radio is het apparaat zeer geschikt voor kleine ruimtes. De Gira inbouwradio wordt netjes afgewerkt in de wand, waardoor u geen last heeft van lastige kabels en antennes. De luidsprekers kunnen direct naast het bedieningselement worden geplaatst. Met een tweeaderige leiding kunt u de luidsprekers ook op 20 meter afstand plaatsen.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Diverse designs en mogelijkheden

De Gira inbouwradio is er voor iedere woonstijl. Kies uit verschillende kleuren en designs, zoals een modern, klassiek of trendy ontwerp. Het bedieningsgedeelte en de luidspreker van de radio kunnen gecombineerd worden met het hele Gira programma. Sluit bijvoorbeeld de badkamerverlichting aan op de radio, zodat tegelijk met het licht ook de radio automatisch in- en uitschakelt.

Gira inbouwradio - 2. Gira diverse desgin
Gira inbouwradio - 2. Gira diverse desgin

Inbouwradio upgraden

U kunt uw Gira inbouwradio op verschillende manieren upgraden. Zo kan monogeluid vervangen worden door stereogeluid. U hoeft hiervoor alleen een extra box aan te sluiten. De Gira inbouwradio herkent direct welke box er aangesloten is en schakelt automatisch van mono naar stereogeluid.

Dockingstation van Gira

U kunt ook kiezen voor het Gira Dockingstation. Zet uw smartphone in de houder en maak met bluetooth verbinding met het dockingstation. Zo geniet u eenvoudig van uw eigen muziek terwijl u een verfrissende douche of een ontspannend bad neemt.

Water besparen met muziek

Wist u dat u tijdens het douchen gemiddeld 8 liter water per minuut verbruikt? Een leuke manier om water te besparen is door een afspeellijst te maken van een beperkt aantal minuten. Luister naar de afspeellijst via het Gira dockingstation en u weet precies wanneer het tijd is om de douche uit te stappen. Al swingend bespaart u zo liters water.

GIRA COLLECTIE
 

Gira in de comfortbadkamer

 

Gira

Gira inbouwradio - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-10-2019
Waardering van onze klanten * Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.
Gira inbouwradio - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties