Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Hansgrohe douchesystemen
Hansgrohe douchesystemen - Hansgrohe douchesystemen
Keer op keer de perfecte douchebeleving  

Hansgrohe douchesystemen

Hansgrohe heeft een groot assortiment aan douchesystemen, die stuk voor stuk uniek zijn. Uit de verschillende hoofddouche formaten, technieken en designs kiest u een douchesysteem dat voldoet aan al uw wensen. Ook biedt Hansgrohe complete douchesets die, zonder grote verbouwing,  gemakkelijk op bestaande gaten te plaatsen zijn. Zo geeft u de badkamer snel een nieuwe look. Maak kennis met de innovatieve douchesystemen van Hansgrohe. 

Hansgrohe douchesystemen - 1. Hansgrohe Rainmaker Select

Hansgrohe Rainmaker Select

Hansgrohe Rainmaker Select is een douchekop waarbij het complete plaatje klopt. Gemaakt van wit glas, wat de doucheruimte een elegante uitstraling geeft. De douchekop heeft een XXL-formaat en verdeelt het water rijkelijk over uw lichaam. Met de Select-knop schakelt u tussen drie stralen, voor een unieke douchebeleving. Gebruik de Rainstream voor grote, krachtige druppels en de Rainflow voor een waterval die uw spieren masseert. Of kies voor de Mono-straal, die uw shampoo krachtig uitspoelt.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Hansgrohe Showerpipe

Is uw badkamer toe aan vernieuwing, maar is een verbouwing te hoog gegrepen? Met de Showerpipe van Hansgrohe geeft u de badkamer een ware metamorfose. Dit is een douchesysteem waar de hoofddouche, handdouche en thermostaatkraan zijn inbegrepen. Dit douchesysteem is achteraf te installeren en plaatst u gemakkelijk op uw huidige aansluitingen. U heeft de keuze uit diverse soorten en maten, zoals een extra brede douchekop voor de ultieme waterbeleving.

Hansgrohe douchesystemen - 2. Hansgrohe Showerpipe
Hansgrohe douchesystemen - 3. Hansgrohe Kies uw favoriete waterstraal

Kies uw favoriete waterstraal

De douchekoppen van Hansgrohe bieden u het comfort van verschillende waterstralen. De Rain-straal voor een verfrissende douche, de Whirlstraal voor een heerlijke massage of een watervalstraal voor luxe. Water wordt vermengd met lucht als u de Rain-Air douchestraal selecteert. Dit zorgt voor grote, volle regendruppels die vergelijkbaar zijn met een tropische regenbui. Deze vindt u onder andere in de Raindance doucheserie.

Heerlijk douchen met Chroma E

Met het Croma E doucheassortiment brengt Hansgrohe nog meer plezier en veiligheid in de badkamer. De Chroma E douche is voorzien van allerlei hypermoderne functies en aantrekkelijke geprijsd. Deze allround douche zorgt voor een fijne douche-ervaring met een keuze in heerlijke douchestralen. Voorzien van de Ecostat E thermostaat technologie douche je ook veilig. De kraan blijft koud aanvoelen bij het gebruik van warm water. En de SafetyStop technologie voorkomt dat de temperatuur nooit onverwachts hoger wordt dan ingesteld. Bovendien is het subtiel afgeronde design een lust voor het oog.

Hansgrohe douchesystemen - 3. Chroma E

PowderRain

PowderRain: een waterstraal die voelt als een deken van duizenden kleine regendruppels. De douchekop bevat meer siliconen nopjes dan een normale douchekop, waardoor er een microfijne waterstraal uitkomt. De druppels omsluiten het lichaam als een cocon en spatten niet op als ze de huid raken. Ervaar de PowderRain bijvoorbeeld in het Raindance Select assortiment.

Hansgrohe Coolstart

De CoolStart technologie is een slimme ontdekking in de badkamerwereld. Uit onderzoek naar de wastafelmengkraan blijkt dat de meeste mensen de hendel van de kraan standaard in het midden zetten. Dit zorgt bij een normale kraan ervoor dat er direct warm water bijgemengd wordt als u de kraan aanzet. Bij de CoolStart technologie stroomt er enkel koud water als de hendel in de middenpositie staat. U gebruikt zo minder warm water, de cv slaat niet direct aan, dus u bespaart ongemerkt energie én geld. Goed voor het milieu!

Hansgrohe douchesystemen - 4. Hansgrohe CoolStart
COLLECTIE DOUCHESYSTEMEN HANSGROHE
Hansgrohe Powderrain douchekop
Hansgrohe Raindance doucheset
Hansgrohe Raindance regendouche
Hansgrohe Powderrain doucheset

Hansgrohe Showertablet

De Showertablet is een handig plateau op de thermostaatkraan om uw doucheproducten op te zetten. Het plateau is een echte eyecatcher en de bediening zit er fraai in verwerkt. De temperatuur stelt u in via de thermostaatknop. Dankzij de SafetyFunctie wordt het water nooit warmer dan 40 graden. Zo heeft u altijd een veilige douchesessie. 

Kalk verwijderen met QuickClean

Hoe intensief u de douche ook gebruikt, er ontstaat altijd kalk in de sproeigaatjes van de douchekop. Gelukkig zijn alle douchekoppen van Hansgrohe voorzien van QuickClean technologie. U verwijdert kalkresten eenvoudig door met uw hand over de sproeigaatjes van de douchekop te wrijven. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn dan ook verleden tijd.

HANSGROHE COLLECTIE
 

Hansgrohe

 

Hansgrohe wastafelkranen

 

Hansgrohe showerselect

 

Hansgrohe raindance

 

Hansgrohe puravida

 

Hansgrohe ecostat thermostaatkraan

Hansgrohe douchesystemen - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
15-09-2019
Waardering van onze klanten Snelle en precieze werkwijze, goede communicatie en vakkundig.
Hansgrohe douchesystemen - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties