Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Hansgrohe puravida
Hansgrohe puravida - Hansgrohe puravida
Moderne rondingen en frisse kleuren

Hansgrohe PuraVida

Hansgrohe PuraVida is een veelzijdige serie badkamerproducten waarbij design en techniek dicht bij elkaar liggen. Het prijswinnend design springt direct in het oog door de vriendelijke, moderne rondingen en de kleurcombinatie wit en chroom. Wij vertellen u graag meer over Hansgrohe PuraVida.  

Hansgrohe puravida - 1. Hansgrohe Wit en chroom in uw badkamer

Wit en chroom in uw badkamer

U kunt de badkamer volledig inrichten met de PuraVida serie. U heeft de keuze uit sfeervolle hoofd- en handdouches, badkameraccessoires en kranen voor uw bad of wastafel. De producten uit de serie zijn verkrijgbaar in de mooie kleurencombinatie wit en chroom. Deze kleuren versmelten in elkaar met de DualFinish-techniek en geven uw badkamer een stijlvol, fris uiterlijk.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

PuraVida voor de complete badkamer

Het assortiment van PuraVida biedt mogelijkheden voor de complete badkamer. Heeft u een vrijstaand bad in de badkamer? Kies dan voor een vrijstaande PuraVida mengkraan. Een echte eyecatcher dankzij het vloeiende, levendige design. Ook een opbouw- of inbouwkraan voor uw bad is mogelijk met de PuraVida serie.

Hansgrohe puravida - 2. Hansgrohe PuraVida voor de complete badkamer
Hansgrohe puravida - 2. Hansgrohe PuraVida voor de complete badkamer

Ook heeft Hansgrohe PuraVida douches voor een ultieme douchebeleving. Handdouches voorzien van de RainAir technologie, praktische zijdouches en glijstang douches. Ook is er de keuze voor twee hoofdouches. Wat dacht u van een XXL-formaat die uit het plafond komt? De hoofddouches zijn natuurlijk waterbesparend, dankzij de Hansgrohe EcoSmart-technologie.

Hansgrohe PuraVida wastafelkranen

Voor een harmonieus geheel geeft Hansgrohe PuraVida een ruime keuze aan wastafelkranen. Kies uit opbouw en inbouwkranen in verschillende hoogtes. De Hansgrohe ComfortZone zorgt ervoor dat er altijd een hoogte is die past bij uw dagelijks gebruik. Alle kranen zijn zeer gebruiksvriendelijk, omdat u deze eenvoudig kunt bedienen met de traploze pingreep.

PuraVida badkameraccessoires 

Met de accessoires kunt u de typerende stijl van PuraVida in de hele badkamer doortrekken. Denk aan een stijlvolle closetrolhouder van chroom, een comfortabele badgreep of een handdoekhouder met twee stangen. Ook bij uw wastafel biedt PuraVida mooie badkameraccessoires. Een stijlvolle zeepdispenser, zeepschaal of drinkbeker zijn enkele voorbeelden. Allemaal gemaakt van materiaal dat jarenlang meegaat.

HANSGROHE COLLECTIE
 

Hansgrohe douchesystemen

 

Hansgrohe wastafelkranen

 

Hansgrohe showerselect

 

Hansgrohe raindance

 

Hansgrohe

 

Hansgrohe ecostat thermostaatkraan

Hansgrohe puravida - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Hansgrohe puravida - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties