Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Hansgrohe ecostat thermostaatkraan
Hansgrohe ecostat thermostaatkraan - Hansgrohe ecostat thermostaatkraan
Veilig badkamerplezier voor u en het milieu

Hansgrohe Ecostat thermostaatkraan

Kiest u voor een Ecostat thermostaatkraan van Hansgrohe, dan kiest u voor duurzaamheid. Deze thermostaatkraan is milieubewust en verbruikt zo’n 60% minder water dan een reguliere kraan. De EcoSmart technologie zorgt er tevens voor dat de kraan niet meer dan tien liter water per minuut door laat. Hier merkt u niets van tijdens het douchen, waardoor u ongemerkt milieubewust doucht.

Hansgrohe ecostat thermostaatkraan - 1. Hansgrohe Ecostat Comfort thermostaat

Ecostat Comfort thermostaat

De naam van deze thermostaatkraan zegt het al: de kraan biedt optimaal comfort. De kraan beschikt over stevige handgrepen, waardoor u de kraan eenvoudig bedient. De Ecostat Comfort is uitgerust met diverse functies om douchen zo aangenaam mogelijk te maken. Zo beschikt de kraan over een SafetyStop met temperatuurbegrenzer, waardoor het water nooit warmer dan 40°C wordt tenzij u de SafetyStop ontgrendelt. Dit voorkomt verbranding en brengt een stukje veiligheid in de badkamer.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Ecostat Select thermostaat

Met een thermostaatkraan kunt u zorgeloos douchen, omdat de watertemperatuur altijd gelijk blijft. Verandert u de temperatuur, dan stelt deze Ecostat Select thermostaatkraan de temperatuur direct bij. Wanneer de watertoevoer in een uitzonderlijke situatie plotseling verandert, schakelt de kraan automatisch heet water uit om verbranding te voorkomen

Hansgrohe ecostat thermostaatkraan - 2. Hansgrohe Ecostat Select thermostaat
Hansgrohe ecostat thermostaatkraan - 2. Hansgrohe Ecostat Select thermostaat

De buitenkant van de Ecostat Select thermostaat wordt door de geïsoleerde waterdoorvoer nooit te heet. Extra veilig! De Ecostat Select thermostaat is verkrijgbaar in twee designs: rond of vierkant met afgeronde hoeken. Zo is er altijd een design dat past bij uw persoonlijke smaak.

De voordelen van een Hansgrohe thermostaatkraan

Met een Hansgrohe thermostaatkraan bent u verzekerd van een veilige douchebeleving, omdat het water nooit warmer wordt dan 40°C. Naast deze standaardinstelling is het ook mogelijk om met de SafetyFunctie zelf de maximale watertemperatuur in de stellen. De kranen verbruiken daarnaast 60% minder water dan reguliere kranen. Dus goed voor u en het milieu!

Ecostat thermostaatkraan voor
uw badkamer

Het stijlvolle design laat de Ecostat thermostaatkraan passen in iedere badkamer. Bent u op zoek naar meer informatie over de Ecostat thermostaatkranen van Hansgrohe? Vraag ernaar bij de badkamerspecialist van Baden+. Graag maken wij een advies of badkamerontwerp op maat.

HANSGROHE COLLECTIE
 

Hansgrohe douchesystemen

 

Hansgrohe wastafelkranen

 

Hansgrohe showerselect

 

Hansgrohe raindance

 

Hansgrohe puravida

 

Hansgrohe

Hansgrohe ecostat thermostaatkraan - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Hansgrohe ecostat thermostaatkraan - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties