Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Hotbath
Hotbath - Hotbath
Nederlandse onderneming met Italiaans design

Hotbath

Bent u op zoek naar een prachtige kraan? Dan bent u bij Hotbath aan het juiste adres. Zij hebben een breed assortiment aan innovatieve kranen, die garant staan voor hoge kwaliteit. Wij van Baden+ vertellen u graag meer over het assortiment van Hotbath.

BEKIJK DE COLLECTIE

Hotbath - 1. Hotbath Nederlandse onderneming

Nederlandse onderneming

Hotbath BV: een oer-Hollandse onderneming met vakmensen die kennis hebben van ontwerp-, technologie en de productie van kranen. De roots van Hotbath liggen in Nederland, maar alle producten komen tot leven in Italië. Hier werken de beste specialisten aan nieuwe ontwerpen en technologieën om uw badkamer telkens iets mooier én gebruiksvriendelijker te maken. De producten van Hotbath kennen een aantal unieke systemen en technologieën, waardoor ze goedkoper, duurzamer en energiebesparender zijn.

Uw badkamerspecialist Baden+ vertelt u graag meer over Hotbath.

Maak een afspraak
Hotbath - 2. Hotbath shower power

Hotbath Shower Power

Het Shower Power Systeem van Hotbath zorgt ervoor dat u met minimaal waterverbruik toch optimaal kunt douchen. Met deze slimme technologie werkt een douchekop met een diameter van 20 cm, optimaal in combinatie met een cv-ketel vanaf CW3-waarde. Bij een hoofddouche met een diameter van 25 cm ervaart u een comfortabele waterstraal met een CW4 cv-ketel of hoger. Deze douchekoppen hebben een watertoevoer van 12 liter per minuut nodig om optimaal te werken.

Hotbath - 3. Hotbath flowerpower

Hotbath Flowerpower

Wist u dat er bij de meeste mengkranen ook warm water stroomt als de kraan in de middenpositie staat? Onnodig verbruikt u hierdoor warm water, energie en geld. Dankzij het Flower Power Systeem stroomt er bij de Hotbath kranen altijd koud water als de hendel in de middenpositie staat. De kraan mengt pas warm water als u de hendel naar links beweegt.

EcoAir technologie van Hotbath

Geniet van een comfortabele douche en help direct moeder natuur een handje. Met het EcoAir-systeem van Hotbath bespaart u ongemerkt liters water. De douchekop zuigt verse lucht aan, welke vermengd wordt met water. Op deze manier is er minder water nodig voor een ultieme douchebeleving. De lucht zorgt tevens voor volle waterdruppels, die u een gevoel van wellness geven. Alle opbouw hoofddouches zijn uitgerust met deze milieuvriendelijke technologie.

Hotbath - 5. Hotbath EcoAir technologie van Hotbath
Hotbath - 6. Hotbath Flühs

Hotbath Flühs

Hotbath produceert unieke, gepatenteerde 'Flühs' die de kranenindustrie naar een hoger niveau tilt. Bij kranen die voorzien zijn van Flühs bestaat het binnenwerk volledig uit messing met keramische schijven. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat u de kraan soepel kunt bedienen. Flühs verlengen de levensduur van uw kraan, omdat het mechanisme vloeiend beweegt. 

Garantievoorwaarden van Hotbath

Geniet eindeloos van de producten van Hotbath, waar kwaliteit een belangrijke factor is in het ontwerp- en productieproces. Door deze uitstekende kwaliteit heeft u bij u Hotbath altijd recht op vijf jaar garantie. Heeft u een kraan met een Flühs? Dan heeft u zelfs recht op 10 jaar garantie, zodat u lang van uw kraan kunt genieten.

Hotbath - 7. Hotbath garantievoorwaarden
Hotbath collectie
 

Hotbath kranen

 

Hotbath Cobber

 

Hotbath Buddy

 

Hotbath doucheset

 

Hotbath Mate

 

Hotbath Laddy

Hotbath - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 40 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Zoek een winkel
Hotbath - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-10-2019
Waardering van onze klanten * Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.
Hotbath - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties