Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Hotbath Buddy
Hotbath Buddy - Hotbath Buddy
Prachtig in de moderne badkamer

Hotbath Buddy

Bent u op zoek naar een kraan voor de moderne badkamer? De Hotbath Buddy past met zijn moderne, slanke rondingen perfect in de badkamer van nu. U brengt uw hele badkamer gemakkelijk in balans, omdat de kranenserie zeer uitgebreid is. Ontdek de mogelijkheden van de Hotbath Buddy.

Hotbath Buddy - 1. Hotbath Robuuste kranen van Hotbath Buddy

Robuuste kranen van Hotbath Buddy

De serie bevat diverse robuuste kranen voor uw wastafel, douche, fontein én bad. Denk aan een prachtige mengkraan voor de wastafel of een thermostatische badkraan met een waterval uitloop. Ook op het gebied van vorm heeft u veel keuze. Wat dacht u van een kraan met een rechte uitloop, voor een authentiek karakter? De kranen zijn elegant en kunt u prachtig op elkaar afstemmen.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Kies een Buddy kraan die bij u past

Dankzij het uitgebreide assortiment heeft u een ruime keuze aan kranen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit het aantal kraangaten en inbouw of opbouw. Zo kiest u een Hotbath Buddy kraan die bij uw smaak en badkamer past.

Hotbath Buddy - 2. Hotbath kies een Buddy kraan die bij u past
Hotbath Buddy - 2. Hotbath kies een Buddy kraan die bij u past

De complete Hotbath Buddy serie is verkrijgbaar in twee afwerkingen: chroom en geborsteld nikkel. De klassieke chroom kraan is zeer elegant en de geborstelde nikkel kraan heeft een robuust karakter. Kies een afwerking die past bij de stijl van uw badkamer.

MOGELIJKHEDEN HOTBATH BUDDY
Hotbath Buddy inbouw wastafelkraan
Hotbath Buddy opbouw wastafelkraan
Hotbath Buddy inbouw badkraan
Hotbath Buddy vrijstaande hoge wastafelkraan

Thermostaatkraan of mengkraan?

De Hotbath Buddy serie heeft zowel mengkranen als thermostaatkranen. Bij een mengkraan bedient u de temperatuur door afzonderlijk te kiezen voor koud of warm water. Met een thermostaatkraan mengt het water automatisch, naar een door u ingestelde temperatuur. Dankzij het Flower Power Systeem zijn de mengkranen extra waterbesparend.

Lage of hoge kraan?

De Hotbath Buddy kranen zijn er in diverse maten. Lage kranen zijn praktisch voor bijvoorbeeld de fontein, omdat u daar enkel uw handen wast. Wilt u uw haren wassen of een emmer vullen bij uw wastafel? Dan is een kraan met een hoge uitloop een goede keus.

HOTBATH COLLECTIE
 

Hotbath kranen

 

Hotbath Cobber

 

Hotbath

 

Hotbath doucheset

 

Hotbath Mate

 

Hotbath Laddy

Hotbath Buddy - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Hotbath Buddy - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties