Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Hotbath Laddy
Hotbath Laddy - Hotbath Laddy
Voor extra comfort in uw doucheruimte

Hotbath Laddy

Hotbath kenmerkt zich door kwalitatieve kranen van prachtig Italiaans design. Dat ziet u goed terug in de Hotbath Laddy. Deze serie bestaat uit diverse opbouw en inbouwkranen voor uw douche, bad en wastafel. Met een kraan van Hotbath Laddy is uw badkamer compleet.

Hotbath Laddy - 1. Hotbath Diversiteit van de Hotbath Laddy

Diversiteit van de Hotbath Laddy

De Hotbath Laddy kranenserie maakt het eenvoudiger om de juiste kranen te vinden voor uw badkamer. De Laddy maakt onderdeel uit van een groot assortiment aan kranen. Er is een kraan voor de wastafel, het bad en de douche. Alle kranen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, waardoor u de kraan perfect kunt afstemmen op uw dagelijks gebruik.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Hotbath Laddy: opbouw of inbouw

Een kleine badkamer kan net zo compleet zijn als een ruime badkamer. De ruimte is hierdoor wel beperkt. Vooral bij een compact badkamermeubel is het fijn als alle ruimte benut kan worden. De meeste kranen uit de Laddy-serie zijn verkrijgbaar als opbouw- en inbouwkraan.

Hotbath Laddy - 2. Hotbath Laddy: opbouw of inbouw
Hotbath Laddy - 2. Hotbath Laddy: opbouw of inbouw

Een inbouwkraan creëert extra ruimte op de wastafel en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Hierbij kunt u kiezen voor een inbouwkraan met of zonder achterplaat. Ook kut u kiezen voor een praktische opbouwkraan. De Laddy is een trendy kraan die goed past bij een strak en modern badkamermeubel.

MOGELIJKHEDEN HOTBATH LADDY
Hotbath - Laddy opbouw wastafelkraan
Hotbath - Laddy thermostaatkraan - badkraan
Hotbath - Laddy inbouw wastafelkraan
Hotbath - Laddy Ambiance doucheset

Kranen schoonmaken voor een langere levensduur

Wanneer u een Hotbath kraan aanschaft, wilt u er het liefst zo lang mogelijk van genieten. Spray daarom regelmatig Baden+ sanitair reiniger op de kraan of douchekop en laat het even intrekken. Na ongeveer vijf minuten kunt u de kraan schoonspoelen. Baden+ sanitair reiniger is verkrijgbaar bij uw Baden+ winkel Baden+.

Chroom of geborsteld nikkel?

Bij de serie Hotbath Laddy heeft u de keuze uit een kraan van geborsteld nikkel of chroom. Geborsteld nikkel geeft een nostalgische uitstraling aan uw kraan. Chroom heeft een koelere, strakkere uitstraling. Beide materialen beschermen uw kranen goed tegen corrosie en roestvorming.

HOTBATH COLLECTIE
 

Hotbath kranen

 

Hotbath Cobber

 

Hotbath Buddy

 

Hotbath doucheset

 

Hotbath Mate

 

Hotbath

Hotbath Laddy - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Hotbath Laddy - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties