Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Hotbath Mate
Hotbath Mate - Hotbath Mate
Voor extra comfort in uw doucheruimte

Hotbath Mate

Met een Hotbath Mate douchesysteem verandert uw badkamer in een sparesort. Als u onder de douche staat wordt u helemaal omringd met water, dat uit de hemel lijkt te vallen. Daarnaast zijn er luxe functies mogelijk, zoals een waterval uitloop en ledverlichting. Wij Baden+ vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Hotbath Mate - 1. Hotbath XXL douchen en genieten

XXL douchen en genieten

Met het Hotbath Mate douchesysteem ervaart u pure luxe in de badkamer. De grote douchekop is verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Kies bijvoorbeeld voor een XXL rechthoekige plafonddouche of een elegante ronde douchekop. Het douchesysteem kunt u combineren met een High Flow thermostaat. Deze zorgt ervoor dat u meerdere douchefuncties tegelijk kunt gebruiken, zoals de massagestraal én de regendouche.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Een waterstraal voor ieder moment

Bij de meeste Mate douchesystemen is het mogelijk om verschillende douchestralen te selecteren. Kies voor de regendouche om het gevoel van een zomerse regenbui te ervaren en selecteer de twist-straal om uw spieren los te maken na een intensieve dag.

Hotbath Mate - 2. Hotbath Een waterstraal voor ieder moment
Hotbath Mate - 2. Hotbath Een waterstraal voor ieder moment

Diverse douches zijn ook uitgerust met een spray-straal, een bruisende waterstraal of een cascade. Een cascade heeft de look van een waterval. Dat ziet er niet alleen prachtig uit, u bent ook verzekerd van een unieke douchesensatie. Iedere hoofddouche van Hotbath Mate is als inbouw- en opbouwset verkrijgbaar.

HOTBATH MATE: PURE LUXE
Hotbath Mate waterval douche
Hotbath Mate doucheset - met waterval overloop en inbouw regendouche
Hotbath Mate douchekop - met kleurverlichting en nevelsproeiers
Hotbath Mate doucheset - met inbouw regendouche

Luxe douchefuncties voor extra comfort

Het Hotbath Mate-systeem kunt u combineren met luxe functies, zoals een hoofddouche met ledverlichting. Met de compacte afstandsbediening kiest u uit een van de negen kleuren. Het is ook mogelijk om bodyjets te plaatsen in de muur van uw douchecabine. Deze horizontale waterstralen geven u een heerlijke massage terwijl u doucht.

Controleer voor aankoop de CW-waarde

Bent u van plan een Hotbath Mate douchesysteem aan te schaffen? Voorkom een bescheiden waterstraaltje en controleer altijd eerst de CW-waarde van uw cv-ketel. Niet alle ketels zijn namelijk geschikt voor een grote douchekop. Voor een douchekop met een diameter van 20 cm heeft u een CW3-ketel nodig. Wilt u een grotere kop? Kies dan voor een hogere CW-waarde.

HOTBATH COLLECTIE
 

Hotbath kranen

 

Hotbath Cobber

 

Hotbath Buddy

 

Hotbath doucheset

 

Hotbath

 

Hotbath Laddy

Hotbath Mate - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Hotbath Mate - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties