Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
HSK
HSK - HSK
Ontspannen en comfortabel douchen

HSK-Douchewanden

HSK produceert douchewanden en douchecabines in hun eigen fabriek in Duitsland. Alle producten kenmerken zich door de uitstekende Duitse kwaliteit. HSK heeft doucheoplossingen voor iedere ruimte en gezinssituatie. Alle producten zijn stuk voor stuk ontworpen op basis van de laatste designtrends en de nieuwste technologieën. Alles om uw douche-ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u optimaal kunt ontspannen. Laat u inspireren door de complete collectie van HSK bij Baden+.

BEKIJK DE COLLECTIE

HSK ontvangt Red Dot Award 2018

Het Aperto douchescharnier van HSK is onderscheiden met de Red Dot Award 2018. Meer dan 59 landen en 6.300 innovaties deden mee aan de wedstrijd die in het teken staat van innovatief productdesign. Het innovatieve Aperto-scharnier wint vanwege de functionaliteit en het design. Het scharnier zorgt ervoor dat de douchedeur verder naar buiten en binnen geopend kan worden, zodat de deur geen waardevolle ruimte in beslag neemt. Ideaal voor nissen en hoeken! Naast de techniek overtuigt ook het design. De afgeronde hoeken zijn typerend voor het populaire Softcube-design.

HSK - Winnaar Red Dot Award 2018
HSK - 1. HSK douchen op maat

Douchen op maat

HSK maakt douchecabines en douchewanden die volledig aangepast kunnen worden aan uw badkamer. Zo zijn alle douchewanden verkrijgbaar in standaardmaten, maar HSK levert ook maatwerk. Alles is mogelijk! Zelfs een inloopdouche in een kleine badkamer of een douchecabine onder een schuin dak behoort tot de mogelijkheden. De badkameradviseurs van Baden+ maken graag een badkamerontwerp dat aansluit bij de ruimte en uw persoonlijke wensen.

Uw badkamerspecialist Baden+ vertelt u graag meer over HSK.

Maak een afspraak
HSK - 2. HSK comfort en veiligheid

Comfort en veiligheid

Naast ontspanning is het belangrijk dat u veilig en onbezorgd kunt douchen en baden. HSK heeft diverse slimme oplossingen ontwikkeld die het comfort in de badkamer vergroten. Kies bijvoorbeeld voor Walk In Easy douchewand met een greepuitsparing in het glas of het HSK Dobla douchebad. Dit douchebad heeft een lage instap, zodat u niet over de hoge badrand hoeft te stappen.

HSK - 3. HSK garantie en service

Garantie en service

Het gebruik van hoogwaardige materialen, bekwame vakmensen die werken volgens strenge kwaliteitseisen en productie in eigen fabriek in Duitsland maken het mogelijk om een zeer uitgebreide garantie aan te bieden. Een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op alle douchecabines, maar ook extra 20-jarige nakoopgarantie op alle onderdelen zorgen ervoor dat u altijd een douchewand met zekerheid koopt!

HSK Collectie
 

HSK Dobla: ligbad en douche in één

 

HSK Edelglas

 

HSK RenoDeco

 

HSK Douchecabine

 

HSK Walk In inloopdouche

HSK - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 40 winkels vindt u altijd een Baden+ vestiging bij u in de buurt.
 

Zoek een winkel
HSK - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
16-03-2019
Waardering van onze klanten Wij vonden het erg fijn dat de monteurs meedenkend waren. We konden ze ten alle tijde bellen als we er even niet meer uitkwamen, en gaven ons een goed advies. Omdat onze planning uitliep konden de installateurs ook zo hun planning hierop aanpassen! erg fijn.
HSK - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties