Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
HSK Edelglas
HSK Edelglas - HSK Edelglas
Hygiënisch, duurzaam en tijdbesparend

HSK glascoatings: Edelglas en TwinSeal

Douchen kan zorgen voor de ultieme ontspanning na een drukke dag, maar het is ook een manier even snel op te frissen. Het glas van een douchewand of douchecabine krijgt daarbij veel te verduren. Zeep, vuil en kalkresten liggen op de loer. De Edelglas coating en de innovatieve gl;asbehandeling: TwinSeal van HSK beschermen de glaswand in je doucheruimte.

HSK Edelglas - 1. HSK Edelglas voor meer schoonmaakgemak

HSK Edelglas voor meer schoonmaakgemak

Bij alle douchewanden van HSK kun je kiezen uit verschillende glassoorten. Deze glassoorten kunnen worden voorzien van een Edelglas-coating. Deze coating zorgt ervoor dat waterdruppels minder snel aandrogen en dat vuil en zeepresten minder aan het glas hechten. De douche schoonmaken kost aanzienlijk minder tijd, energie en schoonmaakmiddelen als je douchewand voorzien is van Edelglas-coating.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak

Douche schoonmaken

Een douchewand heeft ook met Edelglas-coating, regelmatig onderhoud nodig. Maak je douchewand schoon met niet-agressieve schoonmaakmiddelen en een zachte microvezeldoek en gebruik een douchewisser na iedere douchebeurt.

HSK douchewanden- en cabines

Ben je op zoek naar een douchewand of douchecabine met Edelglas-coating? Ontdek het assortiment douchecabines en inloopdouches van HSK. Verkrijgbaar in diverse standaardmaten of laat een douchewand of douchecabine op maat maken. HSK is specialist in maatwerk doucheoplossingen. Niets is onmogelijk!

HSK COLLECTIE
 

HSK Dobla: ligbad en douche in één

 

HSK

 

HSK RenoDeco

 

HSK Douchecabine

 

HSK Walk In inloopdouche

HSK Edelglas - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
12-02-2020
Waardering van onze klanten Aandacht. Vakmanschap.
HSK Edelglas - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties