Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Ideal Standard collecties
Ideal Standard collecties - Ideal Standard collecties
Sanitair en keramiek: voor ieder wat wils

Ideal Standard collecties

Voorkom keuzestress en kies uit een van de complete series van Ideal Standard. Deze collecties bieden alles wat u nodig heeft om de complete badkamer in te richten. Iedere serie bestaat uit de meest essentiële producten, maar de eigenschappen en het design zijn uniek. Ontdek welke serie het beste aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Ideal Standard collecties - 1. Ideal Standard Complete series

Complete series

Om het u gemakkelijk te maken heeft Ideal Standard meerdere collecties samengesteld die voldoen aan de ‘ideale standaard’. Binnen iedere serie kunt u kiezen tussen een aantal opties. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een hoge of lage kraan, een staand toilet of een hangwc en heeft u liever veel of weinig lades in uw badmeubel? Laat u inspireren in de winkel.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

AquaBlade® toilet

Een schoner, slimmer en stiller toilet. De AquaBlade® watervaltechnologie van Ideal Standard maakt het mogelijk. De unieke plaatsing van de spoelopening en het randloze aspect van dit toilet zorgen voor een grondige spoeling. Het watervaleffect zorgt ervoor dat 95% van het toilet wordt schoongespoeld. Daarnaast is het toilet ook nog eens eenvoudig in onderhoud!

Ideal Standard collecties - 2. Ideal Standard AquaBlade® toilet
Ideal Standard collecties - 2. Ideal Standard AquaBlade® toilet

In alle series van Ideal Standard is het mogelijk om voor een traditioneel toilet of een wc met AquaBlade® te kiezen. Neem bijvoorbeeld de Dea. Een mat wit toilet met vloeiende, zachte vormen. Perfect te combineren met een mooie wastafel of bidet uit dezelfde serie. In de winkel laten we graag alle mogelijkheden zien.

Ideal Standard collecties - 4. Ideal Standard Connect Tonic ll

Tonic ll

Uniek aan deze serie zijn de zachte geometrische vormen. Anders dan anders, voor wie echt iets anders wil. Met de Tonic-serie van Ideal Standard maakt u de badkamer compleet. Kies bijvoorbeeld voor een opbouw of inbouw wastafel, mooi in combinatie met bijpassende kranen en een mooie onderkast met één of meerdere lades.

IDEAL STANDARD COLLECTIES
Ideal Standard Collecties - Connect Air - vrijstaand bad
Ideal Standard Collecties - badkamer
Ideal Standard Collecties - badkamer
Ideal Standard Collecties - Tonic II

Stel uw badkamermeubel samen

Binnen alle collecties van Ideal Standard is er de mogelijkheid om uw badkamermeubel zelf samen te stellen. Het aantal lades of schappen is geheel afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de hoeveelheid opbergruimte die u dagelijks nodig heeft. U kunt ook een combinatie maken van lades en schappen voor een speels effect.

Extra opbergruimte

Heeft u meer opbergruimte nodig? We nodigen u graag uit bij Baden+ om alle opbergmogelijkheden van Ideal Standard te bekijken. U kunt meer ruimte creëren met een kolomkast of mooie spiegelkast. Verkrijgbaar in diverse kleuren en designs.

IDEAL STANDARD COLLECTIE
 

Ideal Standard

 

Ideal Standard lage douchebak

Ideal Standard collecties - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Ideal Standard collecties - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties