Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Instamat designradiator in bijzonder design
Instamat designradiator in bijzonder design - Instamat designradiator in bijzonder design
Design zoals u nog nooit gezien heeft

Instamat designradiator
in bijzonder design

Bent u een designliefhebber? Instamat heeft een aantal unieke designradiatoren in het assortiment. Deze geven een bijzondere uitstraling aan uw interieur. Baden+ laten u graag de mogelijkheden zien.

Instamat designradiator in bijzonder design - 1. Instamat designradiator Blade

Instamat designradiator Blade

Peter Rankin is de beroemde designer die de Blade designradiator heeft ontworpen. De vloeiende vorm en de uitstraling van deze verwarming passen helemaal bij de huidige designtrends. Zij is volledig gemaakt van aluminium, een duurzaam materiaal dat snel verwarmt. U kunt kiezen voor een verticale of horizontale radiator. Voor de verticale variant is tevens een handdoekdrager leverbaar. De aansluitingen zitten achter de radiator, zodat deze niet zichtbaar zijn.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Instamat Tubone

De Instamat Tubone hangt als een kunstwerk aan de muur. De designradiator bestaat uit een ovale ronde buis met een diameter van 60 mm. Instamat kan deze radiator met een, twee of drie elementen naast elkaar of twee elementen achter elkaar leveren. Dit zorgt voor meer warmte en een bijzonder effect.

Instamat designradiator in bijzonder design - 2. Instamat Tubone
Instamat designradiator in bijzonder design - 2. Instamat Tubone

U kunt zelf kiezen voor een horizontale of verticale verwarming. De radiator kan zowel op de vloer als aan de wand bevestigd worden. De aansluitingen bevinden zich aan de achterzijde van de radiator. Zo kunt u optimaal genieten van het prachtige design.

Instamat designradiator in bijzonder design - 3. Instamat Cobra

Instamat Cobra

De Cobra designradiator van Instamat is een stoere verwarming met sierlijke vormen. De verwarmingsbuizen slingeren sierlijk omhoog als een slang. De radiator doet zijn naam dan ook eer aan. Dankzij de unieke vorm kunt u uw handdoeken eenvoudig drogen. Schuif de handdoek over de elementen en na het douchen heeft u een warme handdoek binnen handbereik. Dit unieke item is leverbaar in verschillende kleuren en met de collectorbuis links of rechts. 

Instamat Treo en Scudi

Met de strakke lijnen en ronde vormen past de Treo designradiator van Instamat perfect bij een trendy badkamer. Op de buisradiator wordt een metalen plaat bevestigd met daarin drie grote ronde gaten. Handig voor het ophangen van de handdoeken! De Treo is enkel in de maat 2030 x 398 millimeter verkrijgbaar.

Instamat designradiator in bijzonder design - 4. Instamat Treo en Scudi
Instamat designradiator in bijzonder design - 4. Instamat Treo en Scudi

Het design van de Scudi radiator komt direct tot leven door de speelse lijnen en de drie gebolde panelen. Massimo Iosa Ghini heeft deze bijzondere creatie ontworpen. De Scudi is zowel horizontaal als verticaal verkrijgbaar in de afmeting 1730 x 720 millimeter. Met een unieke kleur maakt u deze radiator extra bijzonder.

MEER BIJZONDERE RADIATOREN VAN INSTAMAT
Instamat - designradiator - Tubone horizontaal wit
Instamat - Designradiator - Blade kleuren
Instamat - Designradiator - Scudi horizontaal
Instamat - Designradiator - vertikaal wit
INSTAMAT COLLECTIE
 

Instamat designradiator

 

Instamat

 

Instamat ledenradiator

Instamat designradiator in bijzonder design - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Instamat designradiator in bijzonder design - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties