Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Looox Mirror Collection
Looox Mirror Collection - Looox Mirror Collection
Spiegels gemaakt met Hollands vernuft

Looox badkamerspiegels

Een spiegel in de badkamer is niet alleen heel handig. Met de ruime keuzes die er zijn in formaten, verlichting, verwarming en zelfs gekleurd licht, is een spiegel ook echt een stijlelement in uw badkamer. Zeker als u kiest voor een Looox spiegel. Looox biedt nagenoeg alle vormen: ronde, vierkante, of hele grote spiegels. Ook maatwerk is mogelijk. Kies de Looox spiegel die past bij uw badkamer!

Nieuw: ronde spiegel

Nieuw in het assortiment van Looox: een zwarte ronde badkamerspiegel. Deze ronde spiegel past helemaal bij de trends van nu en dankzij de matzwarte rand is de spiegel een echte blikvanger in de badkamer. Eén ronde Looox spiegel staat al prachtig, maar met twee spiegels naast elkaar creëert u een speels effect. Mooi meegenomen: de badkamer lijkt met twee spiegels optisch groter!  Combineer de spiegel bijvoorbeeld met zwarte accessoires voor een stoer geheel. 

Maak een afspraak
Looox Mirror Collection - Nieuw: ronde spiegel
Looox Mirror Collection - 1: Looox spiegel met verlichting

Looox spiegel met verlichting

Looox spiegels zijn met veel zorg in Nederland vervaardigd. Alle spiegelseries van Looox herbergen de Hollandse kwaliteit en vernuft. In de omvangrijke collectie vindt u zeker de spiegel voor uw badkamer, met of zonder (led)verlichting. Het ledlicht is eenvoudig bedienbaar met een afstandsbediening, met elegante tiptoetsen of een schakelaar. Leuke extra technische snufjes zijn bijvoorbeeld een bewegingsensor of spiegelverwarming. Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Spiegelseries van Looox

Looox heeft verschillende spiegelseries. Wat dacht u bijvoorbeeld van de ML1-line? Een duurzame serie met ledverlichting op zwakstroom. De ML2-line, heeft compleet geïntegreerde ledverlichting dat onder en boven verlichting geeft en na dertig minuten automatisch uitschakelt. De bediening is eenvoudig met tiptoetsen.
 

Looox Mirror Collection - 2: Spiegelseries van Looox
Looox Mirror Collection - 2: Spiegelseries van Looox

 M-Line en de B-Line

De M-Line is een populaire serie van Looox. De spiegels hebben geïntegreerde verlichting en verwarming. U kunt zelf kiezen of u de verlichting aan de bovenzijde van de spiegel, links en/of rechts wilt. Deze spiegels zijn ook als passpiegel of toiletspiegel leverbaar. De B-Line is een subtiele spiegel met een aan- en uitschakelaar, spiegelverwarming en de mogelijkheid om separaat, bovenop, verlichting toe te voegen.

LOOOX SPIEGELS: ALLES IS MOGELIJK
Looox - badkamerspiegels - X-Line
Looox - badkamerspiegel - Round
Looox - L2-line spiegelpaneel
Natuurlijke badkamer met stijlvolle witte waskom

Colour Line van Looox

Met de Colour Line van Looox geeft u uw badkamer elke dag een ander kleuraccent met RGBW ledverlichting. Bij RGBW ledverlichting zijn er groene, rode, blauwe en witte leds verwerkt in één behuizing. De verlichting is te bedienen met een handzame afstandsbediening. 

Maatwerk spiegels

Looox kan ook spiegels op maat voor u maken. De opties zijn ontelbaar. Denk bijvoorbeeld aan de verlichting. Wilt u ledverlichting, geïntegreerd of als los element?  Ook kunt u kiezen voor spiegelverwarming en diverse schakelmogelijkheden. Zelfs verschillende gezandstraalde sierbanen zijn mogelijk. De keuze is aan u.

LOOOX COLLECTIE
 

Looox

 

Looox Special Collection

 

Looox Wood Collection

 

Looox Sink Collection

Looox Mirror Collection - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Looox Mirror Collection - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties