Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Maxfine
Maxfine - Maxfine
Luxe XXL-tegels

Maxfine

Maxfine maakt de trend van XL-badkamertegels nog groter met stijlvolle XXL keramiekplaten. De Maxfine-platen bestaan in verschillende kleuren en prints die niet van echt te onderscheiden zijn. Met de prachtige designs krijgt je badkamer een ruimtelijk effect en een unieke uitstraling. Wij vertellen je graag meer over dit mooie merk dat bij Baden+ verkrijgbaar is.

BEKIJK DE COLLECTIE

Maxfine - 1. Maxfine

Keramiekplaten met kraakheldere prints

De platen van MaxFine worden gemaakt van zulke pure grondstoffen, dat elke print kraakhelder en ontzettend gedetailleerd is. Zo lijken de nagebootste prints exact op natuurlijke, maar kostbare materialen zoals marmer. De keramiekplaten maken compleet nieuwe trends in badkamers mogelijk. Een chique marmerlook of relaxte wellness-uitstraling zijn met Maxfine in iedere badkamer te realiseren.

Je badkamerspecialist Baden+ vertelt je graag meer over Maxfine.

Maak een afspraak
Maxfine - 2. Maxfine

Maxfine geeft iedere badkamer een luxe uitstraling

Doordat Maxfine keramiekplaten dunner zijn dan bijvoorbeeld robuust marmer, zijn ze voor iedere badkamervloer of badkamermuur te gebruiken. Combineer de luxe prints met mooi sanitair en geniet elke dag van een wellness-gevoel in je eigen badkamer.

Maxfine - 3. Maxfine

Weinig voegen

Hoe minder voegen een badkamer heeft, hoe groter de ruimte lijkt. Zo creëer je met Maxfine in iedere badkamer de ruimtelijke uitstraling van een balzaal. Een bijkomend voordeel van de grote platen is dat je weinig voegen hebt om schoon te houden.

Maxfine Collectie
 

Maxfine tegelseries

Maxfine - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Maxfine - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 40 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Zoek een winkel
Maxfine - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-10-2019
Waardering van onze klanten * Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.
Maxfine - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties