Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Primabad Coast badkamermeubel
Primabad Coast badkamermeubel - Primabad Coast badkamermeubel
Oneindige mogelijkheden

Primabad Coast badkamermeubel

Ga je de badkamer verbouwen of wil je de ruimte enkel een kleine metamorfose geven? Met het Primabad Coast badkamermeubel geef je de badkamer eenvoudig een eigentijdse look. Het meubel heeft een stoer karakter, doordat de keramische wastafel hoog boven het meubel uitsteekt. De keramische wastafel is verkrijgbaar in de volledige breedte van de onderkast van het badkamermeubel of als opbouwvariant. En, het bijzondere van deze wastafel is de extra diepte. Wel zo gemakkelijk bij het haren wassen onder de kraan of een emmer vullen.

Primabad Coast badkamermeubel - 1. Primabad zelf uw badkamermeubel samenstellen

Zelf je badkamermeubel samenstellen

De Coast meubelserie is volledig samen te stellen, waardoor het meubel geschikt is voor vele badkamers. Het meubel is verkrijgbaar in breedtematen die variëren van 60 cm voor de compacte badkamer tot meubels van 120 cm breed met extra veel opbergruimte. Binnen de Coast meubelserie kun je kiezen uit heel veel frontkleuren en corpuskleuren. De corpus is de ombouw van de kast en de fronten zijn de voorkanten van de lades of deuren. Bekijk het Primabad Coast badkamermeubel in een natuurlijke badkamer.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat je verrassen.

Maak een afspraak

Ruime keuze aan grepen

Het Primabad Coast badkamermeubel kan tot in het kleinste detail samengesteld worden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende greepmogelijkheden die bepalend zijn voor het complete plaatje. De praktische aluminium opbouwgrepen zijn verkrijgbaar in allerlei designs. Upgrade jouw badmeubel met een gebruiksvriendelijk push-to-open ladesysteem, waarbij je nauwelijks kracht nodig hebt om de lade te openen.

Primabad Coast badkamermeubel - 2. Primabad ruime keuze aan grepen
Primabad Coast badkamermeubel - 2. Primabad ruime keuze aan grepen

Mogelijkheden van verlichting

Het is ook mogelijk om led-verlichting in de grepen te laten inbouwen. Wanneer je in het donker de badkamer binnenloopt, zie je direct de verlichte lades van jouw Primabad badkamermeubel. Door deze innovatieve verlichting is het niet meer nodig om in het donker een felle lamp aan te zetten. Daarnaast brengt deze subtiele lade-verlichting direct sfeer in de badkamer.

Coast meubel in uitgesproken kleur

Een nieuwkomer binnen het Coast assortiment is de Coast 100 cm, met een prachtig zwart betonnen wastafelblad. Extra bijzonder in een uitgesproken kleur, zoals deze groene variant. Het zwarte stalen frame zorgt voor een extravagant uiterlijk. Leuk met een bijpassende stellingkast. Wist je dat de legplankjes in de stellingkast in dezelfde kleur als het badkamermeubel verkrijgbaar zijn? Zo ontstaat er een perfecte harmonie in de badkamer. 

Primabad Coast badkamermeubel - Coast badkamermeubel groen
ONTDEK MEER PRIMABAD COAST
Primabad - Coast badkamermeubels - wastafelmeubel Cerablad hout - ronde spiegelpanelen
Primabad - Coast badkamermeubels - wastafelmeubel beton
Primabad - Coast badkamermeubels - breed custom-made wastafelmeubel
Primabad - Coast badkamermeubels - wastafelmeubel beton en hout - rond spiegelpaneel
PRIMABAD COLLECTIE
 

Primabad

 

Primabad Exclusive XL

 

Primabad Original

 

Primabad Get Up

 

Primabad toiletmeubel

 

Primabad Made NL

Primabad Coast badkamermeubel - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Primabad Coast badkamermeubel - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties