Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Primabad Original
Primabad Original - Primabad Original
Creëer jouw droommeubel

Primabad Original

Bij de Primabad Original serie zijn design en maatwerk samengesmolten tot een flexibele meubelserie waarin je de vrijheid hebt om het badkamermeubel naar eigen wens samen te stellen. Omdat er zoveel keuze is, is het ook moeilijk om een goede samenstelling te maken. Uw specialist van Baden+ helpt je graag.

Primabad Original - 1. Primabad XXL-badkamermeubel

XXL-badkamermeubel

Het Primabad Original meubel heeft variabele breedtematen, waardoor u een breedtemaat kunt kiezen die past bij jouw gezinssituatie, wensen en de afmetingen van de badkamer. De maximale breedte van dit meubel is 280 cm. Geef de badkamer een ruimtelijke uitstraling door dit meubel tegen een brede wand te plaatsen. Zo wordt de Primabad Original dé eyecatcher in de badkamer.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak

Ruime keuze aan grepen

Het Primabad Coast badkamermeubel kan tot in het kleinste detail samengesteld worden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende greepmogelijkheden die bepalend zijn voor het complete plaatje. De praktische aluminium opbouwgrepen zijn verkrijgbaar in allerlei designs. Upgrade jouw badmeubel met een gebruiksvriendelijk push-to-open ladesysteem, waarbij je nauwelijks kracht nodig hebt om de lade te openen.

Primabad Original - 2. Primabad ruime keuze aan grepen
Primabad Original - 2. Primabad ruime keuze aan grepen

Mogelijkheden van verlichting

Het is ook mogelijk om led-verlichting in de grepen te laten inbouwen. Wanneer je in het donker de badkamer binnenloopt, zie je direct de verlichte lades van jouw Primabad badkamermeubel. Door deze innovatieve verlichting is het niet meer nodig om in het donker een felle lamp aan te zetten. Daarnaast brengt deze subtiele lade-verlichting direct sfeer in de badkamer.

ONTDEK MEER PRIMABAD ORIGINAL
Primabad Original - wit wastafelmeubel met opzetkommen - led-spiegelpaneel
Primabad Original - wastafelmeubel- detail: indeling lades
Primabad Original - breed wastafelmeubel met dubbele wasbak
Primabad Original - wastafelmeubel hout met zwart

Eyecatcher in de badkamer

Naast de praktische eigenschappen is ook het design bepalend voor de totale look van je badkamer. De Primabad Original is leverbaar in tientallen kleuren en verschillende materialen. Combineer bijvoorbeeld een houtlook badmeubel met een solid surface wasbak om de badkamer een natuurlijk tintje te geven.

De juiste wastafel kopen

De wastafel van de Primabad Original is verkrijgbaar in een aantal soorten. Zo kun je kiezen uit materiaalsoorten, maar ook uit opbouw of inbouw. Een inbouwwastafel is praktisch en past uitstekend bij een moderne badkamer. Ronde opbouwkommen geven een speelse twist aan het meubel.

PRIMABAD COLLECTIE
 

Primabad Coast badkamermeubel

 

Primabad Exclusive XL

 

Primabad

 

Primabad Get Up

 

Primabad toiletmeubel

 

Primabad Made NL

Primabad Original - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Primabad Original - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties