Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Uitgebreide tegelcollectie
Uitgebreide tegelcollectie - Uitgebreide tegelcollectie
Kies de juiste tegel voor uw badkamer

Uitgebreide collectie Sphinx Tegels

Tegels zijn zeer bepalend voor de uitstraling in uw badkamer. Het is dan ook erg belangrijk dat de tegel echt bij uw smaak past. Sphinx Tegels heeft een uitgebreide collectie met diverse series. Deze tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitgevoerd volgens de laatste trends. Baden+ licht graag een aantal tegelseries voor u uit.

Uitgebreide tegelcollectie - 1. Sphinx Stone - Royal Collection

Sphinx Stone - Royal Collection

Houdt u van een natuurlijke uitstraling in uw badkamer? Kies dan voor de Sphinx Stone tegelcollectie. Deze blinkt uit in zijn natuurlijke kleuren, de dieptewerking en reliëfs in de tegels. De keramische tegels uit de Stone collectie zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een ongeëvenaarde vormgeving. Sphinx Tegels produceert deze met de modernste technologieën.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Sphinx Ceramique Concrete

De wand- en vloertegels uit de Ceramique Concrete serie van Sphinx Tegels zijn in veel verschillende maten beschikbaar; 40 x 80 cm, 60 x 60 cm, 30 x 60 cm, maar ook liggende tegels, stroken en in de vorm van een hexagon. U kunt kiezen uit drie warme kleuren: dark grey, grey en white. 

Uitgebreide tegelcollectie - 2. Sphinx Ceramique Concrete
Uitgebreide tegelcollectie - 2. Sphinx Ceramique Concrete

Voorbeeldbadkamers met Sphinx Tegels

Baden+ heeft een aantal voorbeeld badkamers uitgewerkt met de tegels uit de Sphinx Tegels Ceramique Concrete serie. Zo kunt u goed zien hoe de tegels er in uw eigen badkamer uit komen te zien. Laat u inspireren door de Sphinx badkamer en de Blauwe gezinsbadkamer

Sphinx Tegels Belvédère

Het ‘Urban Designed’ tegelconcept is verkrijgbaar in 8 tijdloze kleuren. Deze tegels zijn gerectificeerd. Dit betekent dat de tegels kaarsrecht zijn afgezaagd, waardoor de voegen extra strak worden. De Belvédère tegels zijn verkrijgbaar in XXL-formaat: 60 x 60 cm of bijvoorbeeld 30 x 60 cm. Ook stroken en mozaïek zijn mogelijk.

Uitgebreide tegelcollectie - 3. Belvedere en basilique
Uitgebreide tegelcollectie - 3. Belvedere en basilique

Sphinx Tegels Basilique

De Maastrichtse Onze Lieve Vrouwe Basiliek vormde de inspiratie voor de tegelcollectie Basilique van Sphinx Tegels: krachtig en statig. De kleuren Cream, Light Grey, Grey en Antraciet verwijzen naar de typerende kleuren van de bouwstijl. De tegels zijn verkrijgbaar in drie formaten: 60 x 60 cm, 30 x 60 cm en 45 x 45 cm. Bekijk de tegels in de Betonstuc badkamer.

Terrazzo tegels: terug van weggeweest 

Kent u de mediterrane Terrazzo tegels nog? De klassieke gespikkelde tegelvloeren, die al honderden jaren geleden gemaakt werden met restmaterialen uit de marmergroeve. Venetiaanse arbeiders gebruikte deze vloeren om hun 'Terrazzo' rond hun huis te maken. Terrazzo tegels hebben een comeback gemaakt en passen perfect in een modern interieur. Sphinx heeft prachtige keramische Terrazzo tegels, in verschillende kleurtinten van licht naar donker. 

Uitgebreide tegelcollectie - Terrazzo tegels: terug van weggeweest
ONTDEK DE COMPLETE TEGELCOLLECTIE
Sphinx Stone - uitgebreide tegelcollectie - black-white
Sphinx Concrete - uitgebreide tegelcollectie - keramische tegels
Sphinx Concrete - uitgebreide tegelcollectie - keramische tegels
Sphinx Stone - uitgebreide tegelcollectie - black-white

Sphinx Tegels in de badkamer

Wilt u grijze tegels of betonlook tegels in de badkamer? Dan heeft Sphinx Tegels zeker wat u zoekt. De tegelcollectie van Sphinx Tegels kenmerkt zich door de rustige tinten en natuurlijke kleuren. Ideaal voor de badkamer. Rustige, natuurlijke kleuren laten de ruimte groter lijken én zijn een rust voor het oog.

Badkamer ideeën tegels

Betonlook tegels of grijze tegels zijn de trend voor een moderne badkamer. De kleur van de tegel geeft een rustige uitstraling en is goed te combineren met wit sanitair, de kranen en het badkamermeubel in uw favoriete kleur. Tegels in betonlook zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten. Bekijk eens de Royal Stone Collection van Sphinx Tegels. 

SPHINX TEGELS COLLECTIE
 

Sphinx tegels

 

Exclusieve collectie Baden+

Uitgebreide tegelcollectie - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Uitgebreide tegelcollectie - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties