Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Sphinx Rimfree toilet
Sphinx Rimfree toilet - Sphinx Rimfree toilet
Hygiënisch en super onderhoudsvrij

Sphinx Rimfree toilet

Het Sphinx Rimfree toilet blinkt uit in hygiëne en schoonmaakgemak. De toiletrand ontbreekt waardoor vuil geen kans krijgt om zich te hechten. Schoonmaken is een fluitje van een cent. Bovendien heeft het toilet een slimme spoeltechniek. Zelfs met weinig spoelwater spoelt de wc goed door.

Sphinx Rimfree toilet - 1: Perfecte hygiëne

Perfecte hygiëne

Met een Rimfree  toilet ben je in een mum van tijd klaar met schoonmaken. Het toilet heeft geen spoelrand, waardoor vuil geen kans krijgt om zich te hechten op verborgen plekken. Daarnaast heeft Sphinx Rimfree een unieke spoeltechniek die zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater zorgt voor een optimaal spoelgedrag en volmaakte spoelresultaten. Het water wordt op een slimme manier verdeeld over de hele pot. 

Maak een afspraak

Rimfree wandtoilet

Sphinx heeft diverse Rimfree toiletten, zowel zwevende hangtoiletten als staande wc’s. Het Rimfree toilet maakt onderdeel uit van verschillende Sphinx badkamerseries: Sphinx 320, Sphinx 345, Sphinx 365 en de Sphinx Acanto. Ook de closetzitting kan naar wens met een subtiel softclose mechanisme worden geleverd.

Sphinx Rimfree toilet - 2: Rimfree wandtoilet
Sphinx Rimfree toilet - 2: Rimfree wandtoilet

Modern design

Elk Rimfree toilet heeft een aantrekkelijk modern design dat naadloos aansluit op de serie waar het toilet onderdeel van is. De toiletten zijn vervaardigd van hoogwaardig keramiek dat garant staat voor een lange levensduur. Dit in combinatie met het schoonmaakgemak maakt het een van de populairste toiletten van deze tijd.  

Voordelen randloos toilet

Het Rimfree toilet heeft veel voordelen. Doordat de rand ontbreekt, is het toilet makkelijk te onderhouden en te reinigen. Met een borstel maak je het toilet in een handomdraai schoon. Er zijn geen verborgen plekken waar het vuil zich kan hechten. En met de slimme spoelwatergeleiding wordt het water slim verdeeld en direct naar de afvoer gevoerd.

Aantrekkelijk designtoilet

Het Rimfree toilet blinkt ook uit in aantrekkelijk design. Zelfs de binnenkant van de pot heeft een modern en strak uiterlijk. Of je nu kiest voor een staand of hangtoilet: met de Sphinx Rimfree heb je een prachtig, onderhoudsvrij toilet waar je jarenlang plezier van hebt.

SPHINX COLLECTIE
Sphinx Rimfree toilet - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
23-02-2020
Waardering van onze klanten Altijd goed bereikbaar en goede communicatie
Sphinx Rimfree toilet - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties