Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Sunshower Combi
Sunshower Combi - Sunshower Combi
Een spabeleving bij u thuis

Sunshower Combi

Met de Sunshower Combi haalt u al het goede van de zon in uw douchecabine. De Sunshower Combi verwarmt uw hele lichaam en biedt de voordelen van zowel zon- als infraroodlicht. Een ware spabeleving, maar dan gewoon bij u thuis.

Sunshower Combi - 1. Sunshower Combi White

Sunshower Combi White

De Sunshower Combi is een handige opbouwvariant. De Sunshower Combi kan op elegante wijze eenvoudig in de hoek van uw badkamer gemonteerd worden. Ideaal als u weinig ruimte heeft of niet zit te wachten op een verbouwing. De Sunshower Combi heeft een afmeting van 145 x 30 x 20 cm en is verkrijgbaar in het wit. De voorkant van de Sunshower bestaat uit een gezandstraalde glasplaat en is afgewerkt met een slanke aluminium sierlijst.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Hoe werkt de Sunshower Combi?

De Sunshower is eenvoudig te bedienen. Met een druk op de knop kunt u wisselen tussen de infraroodmodus of de zonlichtmodus. De ingebouwde timer houdt de tijd voor u in de gaten en zorgt ervoor dat de Sunshower maximaal tien minuten aanstaat.

Sunshower Combi - 2. Sunshower Combi hier werkt deze
Sunshower Combi - 2. Sunshower Combi hier werkt deze

Staat u een aantal keer per week maximaal tien minuutjes voor deze Sunshower? Dan houdt u op een verantwoorde manier uw vitamine D-gehalte op peil en krijgt u een gezonde teint over het hele lichaam. Het infraroodlicht zorgt tevens voor ontspanning en verlichting van pijn.

Voordelen van infraroodlicht

De Sunshower Combi biedt zowel zonlicht als infraroodlicht. De infraroodstraling geeft warmte af die tot diep in de huid doorwerkt. U krijgt naast een heerlijk ontspannend gevoel een verbeterde doorbloeding en mogelijk minder last van eventuele rug- en nekklachten, spierpijn of reumatische klachten.

Voordelen van uv-licht

Zonlicht is een bron van vitaliteit, zorgt voor een opgewekt gevoel en voor de aanmaak van vitamine D. Deze vitamine zorgt voor een verhoogde weerstand, sterke botten en een fit gevoel. De zonlicht straling van de Sunshower is vergelijkbaar met de zomerzon in Nederland en valt binnen de veiligheidsgrenzen zoals aangeven door het KWF.

SUNSHOWER COLLECTIE
 

Sunshower

 

Sunshower Deluxe

 

Sunshower Pure

 

Sunshower Solo

 

Sunshower Duo

Sunshower Combi - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Sunshower Combi - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties