Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Sunshower Deluxe
Sunshower Deluxe - Sunshower Deluxe
Luxe combinatie van uv- en infraroodlicht  

Sunshower Deluxe

De dag beginnen met een verfrissende douche onder het genot van warm zonlicht? De Sunshower Deluxe maakt het mogelijk. Deze sunshower combineer zon- en infraroodlicht, waardoor u ontspant en tegelijkertijd een egale teint krijgt.

Sunshower Deluxe - 1. Sunshower Deluxe voor optimaal comfort

Sunshower Deluxe voor optimaal comfort

De Sunshower Deluxe verwarmt uw gehele lichaam met zon- en infraroodlicht. U kunt de Sunshower Deluxe ook combineren met een stoomcabine voor een complete wellness-ervaring. De Sunshower Deluxe wordt volledig ingebouwd in uw wand. Hierdoor ziet u enkel het elegante, gezandstraalde glas. De Sunshower heeft een afmeting van 187 x 32 x 17 cm en is verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Eenvoudige bediening Sunshower Deluxe

Met een druk op de knop kiest u bij de Sunshower Deluxe voor de infraroodmodus of de zonlichtmodus. Begin de dag fit en vitaal met het warme zonlicht. Na een intensieve dag ontspant u vervolgens uw spieren met het infraroodlicht.

Sunshower Deluxe - 2. Sunshower Deluxe eenvoudige bediening
Sunshower Deluxe - 2. Sunshower Deluxe eenvoudige bediening

Ingebouwde timer

De ingebouwde timer zet de Sunshower na tien minuten automatisch uit. Dit zorgt ervoor dat u op een verantwoorde wijze het vitamine D-niveau op peil houdt en een gezond teint krijgt over het hele lichaam. Na gebruik koelt de Sunshower geleidelijk in vier minuten af.

Sunshower Deluxe White

De Sunshower Deluxe is verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering. De witte Sunshower geeft een rustige, luxe uitstraling aan uw doucheruimte. Daarnaast valt het blauwe (zon) licht en het rode-infraroodlicht extra op als u de Sunshower gebruikt. De witte Sunshower zorgt voor een wellnessbeleving in iedere badkamer.

Sunshower Deluxe Black

Zwart in de badkamer is dé trend. Daarom heeft de Sunshower Deluxe ook een zwarte variant. De Sunshower wordt volledig ingebouwd in de wand. U ziet in uw douche niet meer dan een mooie zwarte lijst, rondom het gezandstraalde melkglas. Een chique aanwinst in uw badkamer!

SUNSHOWER COLLECTIE
 

Sunshower Combi

 

Sunshower

 

Sunshower Pure

 

Sunshower Solo

 

Sunshower Duo

Sunshower Deluxe - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Sunshower Deluxe - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties