Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Sunshower Solo
Sunshower Solo - Sunshower Solo
Een luxe aanvulling op uw badkamer

Sunshower Solo

De Sunshower Solo is een luxe aanvulling op uw badkamer. Dit full body model biedt u de weldadige warmte en ontspanning van infraroodlicht. Zonder ingrijpende verbouwing kunt u deze Sunshower in de hoek van vrijwel elke doucheruimte laten monteren. De Sunshower Solo is namelijk een opbouwmodel.

Sunshower Solo - 1. Sunshower Solo design

Sunshower Solo design 

De Sunshower solo is een elegante verschijning in uw badkamer. Het apparaat is voorzien van een gezandstraalde glasplaat in een stijlvol aluminium frame. De royale afmetingen (124 x 20 x 18 cm) zorgen ervoor dat u van top tot teen kunt genieten van de infraroodfunctie. Met een Sunshower creëert u een unieke spabeleving in uw badkamer. Genieten van een douche, terwijl uw gehele lichaam verwarmd wordt. Wie wil dat nou niet?

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Hoe werkt de Sunshower Solo?

U kunt de Sunshower eenvoudig bedienen met een gebruiksvriendelijk touchscreen. Met een druk op de knop gaat het apparaat aan. U kunt zelf de sessieduur instellen met een maximum van tien minuten. Nadat de sessie afgelopen is, koelt de Sunshower in vier minuten af.

Sunshower Solo - 2. Sunshower de werking van Solo
Sunshower Solo - 2. Sunshower de werking van Solo

Heeft u regelmatig stijve spieren of wilt u extra goed voor uw lichaam zorgen? Twijfel dan niet over de Sunshower. De infraroodlampen van Sunshower werken met korte golfstraling, vergelijkbaar met natuurlijk zonlicht. U krijgt naast een heerlijk ontspannend gevoel een verbeterde doorbloeding, waardoor klachten verminderen.

SUNSHOWER COLLECTIE
 

Sunshower Combi

 

Sunshower Deluxe

 

Sunshower Pure

 

Sunshower

 

Sunshower Duo

Sunshower Solo - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Sunshower Solo - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties