Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
 
MEUBELCHEQUE T.W.V. € 750,- CADEAU

MEUBELCHEQUE T.W.V. € 750,- CADEAU

PROFITEER NU

Thebalux
Thebalux - Thebalux
Grenzeloos badkamerplezier

Thebalux

Wilt u een enorme keuze hebben in stijlvol, praktisch badkamermeubilair? Dan is Thebalux de juiste keuze. Met de uitgebreide collectie stelt u een badkamer samen die precies bij uw persoonlijke smaak past. Wij vertellen u graag meer over dit mooie merk dat bij Baden+ verkrijgbaar is.

BEKIJK DE COLLECTIE

Thebalux - 1. Thebalux hollands glorie

Hollandse glorie

Thebalux is een bedrijf van Nederlandse bodem. En daar mogen we trots op zijn. Al vanaf 1995 ontwerpen en produceren ze authentieke badkamermeubels die inmiddels zelfs over de landsgrenzen te zien zijn. De combinatie van vakmanschap, creativiteit en duurzaam materiaal resulteert in een uitgebreide collectie met vernieuwende designs. In de collectie vindt u luxe badkamermeubelen, prachtige wastafels, handige spiegelkasten en nog veel meer.

Uw badkamerspecialist Baden+ vertelt u graag meer over Thebalux.

Maak een afspraak
Thebalux - 2. Thebalux is voor nu en later

Thebalux is voor nu en later

Als u de badkamer inricht, wilt u daar zo lang mogelijk van genieten. Gelukkig zijn de badmeubels van Thebalux tijdloos. Op het stijlvolle design raakt u niet snel uitgekeken en het hoogwaardige plaatmateriaal zorgt ervoor dat de meubels lang mooi blijven. Met Thebalux creëert u de perfecte badkamer voor nu en later.

Thebalux - 3. Thebalux grenzeloze mogelijkheden in badkamermeubelen

Grenzeloze mogelijkheden in badkamermeubelen

Thebalux ontwerpt en produceert badmeubels op basis van design en functionaliteit. En omdat het een Nederlands bedrijf is worden alle producten ook exact op de Nederlandse consument afgestemd. Ze volgen de laatste trends en ontwikkelen badkamermeubels waar u enthousiast van wordt. Het unieke aan Thebalux is dat u de mogelijkheid heeft om uw ideale meubel zelf samen te stellen. Kies uit diverse kleuren, materialen en designs om uw droombadkamer te realiseren. Maak kennis met de veelzijdige collectie!

Thebalux collectie
 

Thebalux badkamermeubels

 

Thebalux spiegels en spiegelkasten

 

Thebalux wastafels

 

Thebalux toiletmeubels

Thebalux - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 40 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Zoek een winkel
Thebalux - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
17-05-2019
Waardering van onze klanten menselijk contact mooi assortiment en keuze goed advies
Thebalux - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties