Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Vasco
Vasco - Vasco
Stijlvol verwarmen

Vasco

Met een passie voor techniek en design maakt Vasco al meer dan 40 jaar producten die innoveren en verrassen. Designradiatoren die na al die tijd nog steeds probleemloos hun plek vinden in elk interieur. De komst van de elektrische radiator en de nieuwste duurzame oplossingen, hebben de collectie naar een hoger niveau getild. Baden+  laat u graag alle milieuvriendelijke designradiatoren van Vasco zien.

BEKIJK DE COLLECTIE

Vasco - 1. Vasco comfortabel wonen

Comfortabel wonen met Vasco

Comfort is het uitgangspunt van alle producten van Vasco, want een leefruimte met de juiste temperatuur maakt wonen pas echt comfortabel. Zo zorgt een radiator in de badkamer niet alleen voor het ultieme wellnessgevoel, maar ook voor heerlijke warme handdoeken. En, de Vasco designradiatoren passen in het gehele huis. Ook uw energierekening is gebaat bij een Vasco radiator. Energiebesparende systemen en 100% recyclebaar aluminium maken de collectie toekomstproof.

Uw badkamerspecialist Baden+ vertelt u graag meer over Vasco.

Maak een afspraak
Vasco - 2. Vasco garantie op uw radiator

Garantie op uw radiator

Naast het design en de duurzame eigenschappen zijn de radiatoren van uitstekende kwaliteit. Alle producten zijn ontwikkeld om een leven lang mee te gaan. Vasco vindt het belangrijk dat u zo lang mogelijk van uw designradiator kunt genieten. Zij bieden daarom standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de lak en waterdichtheid. Op accessoires, elektrische componenten en toebehoren heeft u 2 jaar garantie.

Vasco - 3. Vasco uitgesproken design

Uitgesproken design

Iedere designradiator van Vasco doet zijn naam eer aan. Vasco mocht de afgelopen jaren tientallen design- en duurzaamheidsawards in ontvangst nemen. Van een klassieke handdoekradiator tot een waar designstatement. U kiest voor Vasco als u op zoek bent naar een unieke  design radiator. Maak het plaatje compleet met passende accessoires, zoals een Multi+ universele handdoekbeugel of handdoekdrek waar u meerdere handdoeken kunt ophangen.

Vasco collectie
 

Vasco elektrische radiator

 

Vasco blower

 

Vasco designradiator

Vasco - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 40 winkels vindt u altijd een Baden+ vestiging bij u in de buurt.
 

Zoek een winkel
Vasco - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
16-03-2019
Waardering van onze klanten Wij vonden het erg fijn dat de monteurs meedenkend waren. We konden ze ten alle tijde bellen als we er even niet meer uitkwamen, en gaven ons een goed advies. Omdat onze planning uitliep konden de installateurs ook zo hun planning hierop aanpassen! erg fijn.
Vasco - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties