Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Xenz douchevloeren en cabines - Xenz douchevloeren en cabines
Trendy ingebouwde douchevloeren

Xenz douchevloeren en cabines

Xenz biedt trendy ingebouwde douchevloeren. De vloeren zijn mooi vlak en passen in elke inloopdouche. Er is een ruime keuze in eigentijdse, matte kleuren zoals bijvoorbeeld klei, cement, antraciet of crème. Ook wit en andere sjieke glanskleuren vindt u terug in het assortiment van Xenz.

Xenz douchevloeren en cabines - 1. Douchevloeren en douchebakken

Een ultra vlakke douchevloer 

Douchen op een douchevloer is hygiënischer én veiliger dan douchen op een tegelvloer. U heeft geen last van bacteriën die tussen de voegen gaan hechten en met een goede anti-slip verminderd u de kans op uitglijden. De douchevloeren en douchebakken van Xenz worden geproduceerd van  hoogwaardige kwaliteit en met vakmanschap. De vlakke douchebakken zijn erg populair. Hiermee creëert u een lage instap. De douchebakken en douchevloeren zijn verkrijgbaar in rechthoekige of vierkante vormen, maar ook vijf- of zeshoekig is mogelijk. Een halfronde variant zorgt dat er meer loopruimte overblijft. 

Voor meer veiligheid onder de douche

De Xenz douchevloeren en -bakken kunnen worden voorzien van BeterGrip veiligheidscoating. Betergrip is een uitstekende antislip oplossing om nog veiliger te douchen. Door de structuur van het oppervlak van Betergrip krijgen vuil, vet en viezigheid geen kans om zich te hechten.De coating is hygiënisch en gemakkelijk te reinigen.  

Xenz douchevloeren en cabines - 2. Betergrip coating
Xenz douchevloeren en cabines - 3. Douchecabines Welle

Douchecabines Welle van Xenz

Voor prachtige douchecabines bent u bij Xenz eveneens aan het juiste adres. Of u nu kiest voor maatwerk douchecabines of standaard douchecabines. De maatwerk douchecabines worden bij u thuis ingemeten, op maat gemaakt en tenslotte gemonteerd volgens uw specifieke wensen. U heeft de keuze uit allerlei kleuren veiligheidsglas, deurscharnieren en -grepen. De standaard douchecabines zijn voorzien van anti-kalkbehandeling. Baden+ kan u adviseren over de talloze mogelijkheden.

 

XENZ COLLECTIE
 

Xenz baden

 

Xenz kranen

 

Xenz

 

Xenz Upfall shower

Xenz douchevloeren en cabines - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Xenz douchevloeren en cabines - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties