Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
501 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
501Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Trendy badkamer

Trendy badkamer Pinto

Trendy badkamer
badkamer08_1_BW.jpg
badkamer08_2_BW.jpg

Trendy badkamer van Bruynzeel

Een eigentijdse Bruynzeel Pinto badkamer met trendy kleuren in combinatie met wit en hout geven deze trendy badkamer een eerlijke uitstraling. Een mooie trendy Bruynzeel Pinto badkamer van Nederlands fabricaat. Het voordeel van Bruynzeel is dat het mooie ontwerp precies passend is bij de nederlandse consument. En, niet te vergeten, u krijgt bij een Bruynzeel badkamer 10 jaar garantie. Dat geeft voldoende reden om eens goed naar deze trendy badkamer te kijken.

Een badkamermeubel zorgt voor optimaal opberggemak

Het royale Pinto meubel met de wastafel van mineraalmarmer biedt meer dan voldoende opbergruimte. En in combinatie met de spiegekast heeft u een zee aan ruimte. Deze trendy badkamer is inclusief douchebad en inbouw douchesysteem. Het douchebad maakt het mogelijk heerlijk rust te nemen in een bad of handig uw kinderen te laten spetteren in de badkamer. Maar u kunt ook in het verlaagde douchedeel goed douchen. de badklapwand zorgt ervoor dat de tegels in de trendys badkamer niet nat worden. De hoofddouche is aangevuld met een handdouche voor extra comfort. Alle leidingen zijn netjes in de muur weggewerkt. Mooier kunnen we het niet maken!

Kom deze trendy badkamer bezichtigen

Kom langs één van onze Baden+ winkels om deze trendy badkamer te bezichtigen. Onze badkamer experts zullen u met plezier begeleiden onder het genot van een kopje koffie. Graag tot ziens!

Direct contact opnemen