Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Opgeruimde badkamer - Opgeruimde badkamer Opgeruimde badkamer - Opgeruimde badkamer
6 tips voor een stralende badkamer

Spic en span

Na een lange werkdag loop je de badkamer in om de dag letterlijk van je af te spoelen. Heerlijk, eindelijk rust! Maar voordat je de douche bereikt moet je een weg banen door kleren, handdoeken en andere los slingerende spullen. Niet echt ontspannen toch? Bij Baden+ hebben we slimme oplossingen om al je badkamerspullen netjes op te bergen. Ook laten we zien hoe je de badkamer goed reinigt én onderhoudt. Binnen de kortste keren kom je wel helemaal tot rust in jouw spic & span badkamer.

Opgeruimde badkamer - 1. Opgeruimd staat netjes

Opgeruimd staat netjes

Een opgeruimde badkamer is al het halve werk. Bij Baden+ hebben we items in de collectie die het opruimen een stuk makkelijker maken. Denk aan een badkamermeubel met een vaste lade-indeling en een bijhorende kolomkast. Ook kunnen we als geen ander opbergruimte creëren op onzichtbare wijze. In een nis bijvoorbeeld of achter je badkamerspiegel. Met alle badkamerspullen uit het zicht oogt je badkamer gelijk minder rommelig. En dat geeft rust.

8 tips om opbergruimte te creëren in de badkamer

Plezier

Laten we eerlijk zijn; de badkamer schoonmaken is niet ons favoriete klusje. Toch kun je het wel een stuk leuker maken. Iedereen de deur uit, een comfortabele outfit aan, maskertje op en beginnen maar! Zet eerst jouw favoriete playlist aan of luister naar een goede podcast. Je zult zien dat de tijd zo een stuk sneller gaat. Andere manieren om het schoonmaken leuker te maken is het hanteren van een vast schema, jezelf nadien trakteren op wat lekkers of samen met iemand schoonmaken. In ons blog hebben we nog meer plezierige tips voor je op een rij gezet.

Badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk

 

Opgeruimde badkamer - 2. Plezier

Glans

Nu je weet wat je nodig hebt om het schoonmaken leuker te maken is het belangrijk om te weten wat jouw sanitair nodig heeft. Elk badkameritem vraagt namelijk om een andere aanpak. Om tijdens het douchen helder door de glazen douchewand te kijken is het belangrijk dat je milde schoonmaakmiddelen gebruikt en de badkamer goed ventileert. Voor een glanzend bad is het belangrijk dat je het bad na gebruik goed droogmaakt. Om het je makkelijker te maken hebben we een overzicht gemaakt van handige schoonmaaktips.

Zo maak je de douchecabine blinkend schoon en met deze 4 tips reinig je gemakkelijk het bad.

Opgeruimde badkamer - 3. Glans 4. Hygiëne
Opgeruimde badkamer - 3. Glans 4. Hygiëne

Hygiëne

Zeker in deze tijd weten we dat hygiëne erg belangrijk is. Met schoonmaken kom je een heel eind, maar wist je dat we badkamerproducten hebben die van zichzelf al heel hygiënisch zijn? Zoals de douchewc die je onderlichaam reinigt met water. Misschien wat gek de eerste keer, maar zodra je eraan gewend bent, wil je niets anders meer. Ook hebben we veel touchless items in de collectie. Ga namelijk maar eens na hoe vaak je iets aanraakt in de badkamer. Het lichtknopje als je ’s avonds de badkamer binnenloopt, de spoelknop na het wc-gebruik en de kraan om je handen te wassen. Met onze automatische verlichting, bedieningspanelen met sensoren en handsfree kranen is dat verleden tijd.

9 tips voor meer hygiëne in de badkamer

Zo snel als je wilt dat het schoonmaken gaat, zo lang wil je genieten van je badkamer.

Combineren

Op deze pagina hebben we handige tips op een rij gezet voor het opruimen en schoonmaken van je badkamer. Heb je even geen tijd voor een uitgebreide schoonmaakbeurt? Dan kun je het schoonmaken prima combineren met je dagelijkse badkamerrituelen. Haal tijdens het tandenpoetsen een doekje over de wasbak, het afvoerputje en de spiegel. Probeer er ook een gewoonte van te maken dat je na een bad- of douchebeurt alles even droogmaakt met een handdoek of trekker. Zo ervaar je het minder als schoonmaken en heb je toch een frisse badkamer.

Snelle schoonmaaktips voor de badkamer

Opgeruimde badkamer - 5. Combineren 6. Onderhoud
Opgeruimde badkamer - 5. Combineren 6. Onderhoud

Onderhoud

Zo snel als je wilt dat het schoonmaken gaat, zo lang wil je genieten van je badkamer. Daarom is goed onderhoud zo belangrijk. Baden+ heeft haar eigen schoonmaakmiddelen ontwikkeld die goed reinigen en ervoor zorgen dat je sanitair extra lang meegaat. En omdat elk badkamerproduct om ander onderhoud vraagt, hebben we in ons blog zes handige onderhoudstips voor je op een rij gezet. Zo kun je langdurig genieten van jouw spic en span badkamer.

Handige onderhoudstips voor je sanitair

 

 

Opgeruimde badkamer - Banner - Download schoonmaaktips badkamer

DOWNLOAD SCHOONMAAK- EN ONDERHOUDSTIPS BADKAMER

Houd je badkamer lekker schoon en fris. Laat je kranen en spiegels glimmen en je douchewand en tegels blinken. Vraag onze pdf aan met schoonmaak- en onderhoudstips en houd je de badkamer jarenlang tiptop in orde.

PDF SCHOONMAAKTIPS

Meer tips voor een schone badkamer

Opgeruimde badkamer - Blog polaroid schimmel in de badkamer verwijderen

Schimmel in de badkamer verwijderen

Hoe verwijder je schimmel in de badkamer het best? Met deze tips heb je zwarte vlekken op je plafond en bruine of oranje voegen zo weer schoon.

Opgeruimde badkamer - Blog polaroid toilet schoonmaken

Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat

In ons leven spenderen we gemiddeld één tot drie jaar op het toilet. Wel zo fijn als dat dan altijd schoon en fris is. 

Opgeruimde badkamer - Polaroid baden+ schoonmaakmiddelen

Baden+ Schoonmaakmiddelen

De juiste schoonmaakmiddelen zijn onmisbaar om je badkamer schoon en mooi te houden. Met deze krachtige schoonmaakmiddelen gaat je badkamer jarenlang mee.

Opgeruimde badkamer - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 40 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Met liefde gemaakt
Zoek winkel