Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Pelipal - Pelipal
Handige opbergruimte voor de badkamer

Badkamermeubelen van Pelipal

Pelipal Badmeubelen mag met ruim 100 jaar ervaring rustig spreken van een betrouwbare producent en kwalitatieve producten voor de juiste prijs. Pelipal biedt met haar veelzijdige collectie een breed scala van producten aan, waar mogelijkheden tot combineren zeer groot zijn. Gebruikmakend van innovatieve toepassingen in het design en natuurlijke en duurzame materialen. Van moderne hoogglans variaties tot stijlvolle tijdloze badmeubelen, Pelipal heeft een oplossing voor iedere badkamerstijl, smaak en budget.

Tegels in houtlook - ultieme ontspanning onder regendouche

Pelipal serie 6010

De serie 6010 van Pelipal bestaat uit een collectie van badkamerkasten en wastafelmeubelen die te combineren zijn met verschillende soorten wastafels. In de badkamermeubelen kunnen zowel glanzende mineraalmarmeren wastafels als kunststof Krion wastafels worden ingebouwd. De dubbele wastafels gaan zelfs tot een breedte van ruim 1.80 meter. Bovendien zijn maatwerk afmetingen in de serie mogelijk, waardoor u altijd een passende oplossing kunt creëren. Optioneel is het zelfs mogelijk om LED-verlichting in de ladegrepen aan te laten brengen.

Maak een afspraak
Pelipal - 2. Pelipal Cassca slim voor de kleine badkamer

Cassca slim voor de kleine badkamer

Voor de kleinere badkamer is het Cassca meubel van Pelipal een mooi product. Vaak is er voldoende muurlengte voor een breed meubel maar is er in de badkamer onvoldoende bewegingsruimte. Doordat dit badkamermeubel afgeronde hoeken heeft kan het meubel vlak naast een draaiende deur geplaatst worden en het geeft meer bewegingsruimte. Dit badkamermeubel is in diverse kleuren hout of hoogglans verkrijgbaar.

Tegels in houtlook - ultieme ontspanning onder regendouche

Contigo Deluxe

Door haar strakke vorm past dit badkamermeubel perfect in de moderne badkamer. Er is keuze voor een budgetvriendelijk mineraalmarmer wastafelblad of een luxe glazen wastafel. De vier ruime softclose opberglades geven veel opbergruimte. En wilt u meer dan kunt u een halfhoge of hoge losse kast kiezen exact in dezelfde kleur en materiaal als het badkamermeubel.

Pelipal - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 45 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Zoek een winkel
Pelipal - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Pelipal - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
04-12-2019
Waardering van onze klanten Goede showroom, veel brochures, goede info over duurdere segment
Pelipal - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties