Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Primabad toiletmeubel
Primabad toiletmeubel - Primabad toiletmeubel
Opberggemak in het toilet

Primabad toiletmeubel

Het toilet is meestal de kleinste ruimte in het huis. Toch moeten er vaak wel toiletspullen als toiletrollen en gastendoekjes opgeborgen worden. Een Primabad toiletmeubel is de oplossing voor deze toiletspullen. Een toiletmeubel is een complete set die bestaat uit een fonteintje met een onderkast en wordt ook wel fonteinkast genoemd.

Primabad toiletmeubel - 1. Primabad stel zelf je toiletmeubel samen

Stel zelf je Primabad toiletmeubel samen

Het Primabad toiletmeubel is in verschillende varianten verkrijgbaar om je toiletruimte zo efficiënt mogelijk in te richten. Je kunt kiezen uit twee wastafels met verschillende soorten afvoeren, waarbij de kraan op een andere plek op de wastafel geplaatst is. Er is ook een wastafel beschikbaar die je in de hoek kunt plaatsen, waarbij de vorm kwartrond is.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat je inspireren.

Kleuren en materialen

De toiletmeubels van Primabad zijn leverbaar in allerlei kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan een toiletmeubel met een effen kleur of een toiletmeubel met een natuurlijk textuurtje. Een houtlook meubel krijgt bijvoorbeeld een stoere uitstraling in combinatie met betonlooktegels. Jouw badkamerspecialist laat graag zien welk meubel het beste bij je wensen en stijl past. 

Primabad toiletmeubel - 2. Primabad kleuren en materialen
Primabad toiletmeubel - 2. Primabad kleuren en materialen

Industrieel toiletmeubel

Ben je op zoek naar een toiletruimte in industriële stijl? Dan is het Primabad Alu Frame meubel iets voor jou. Het strakke stalen frame met betonlook opbouwkom maakt het toiletmeubel helemaal van nu! Baden+ maakt graag een persoonlijk ontwerp van jouw toiletruimte! 

PRIMABAD COLLECTIE
Primabad toiletmeubel - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Primabad toiletmeubel - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties