Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Remeha
Remeha - Remeha

Remeha

Welkom bij Remeha

Uw badkamer is een belangrijke plek in huis. In de badkamer begint u de dag met een heerlijke douche of ontspant u aan het einde van de dag lekker in bad.  Het liefst springt u meteen onder de douche als u de kraan aanzet en u wilt niet te lang wachten voordat uw bad gevuld is. Het is dus erg fijn als u snel en veel warmwater tot uw beschikking heeft.

Bij het inrichten van uw badkamer is het van belang dat uw cv-ketel afgestemd is op uw wensen qua warmwatercomfort. Voor in de badkamer, maar ook voor de rest van uw woning. Er bestaan verschillende CW-klassen die staan voor het comfort warmwater. Uw Baden + adviseur adviseert u graag over welk Remeha product het beste bij uw woonsituatie past.

Remeha, The comfort innovators

Remeha ontwikkelt voortdurend innovatieve en energiezuinige producten voor warmte en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Het Remeha productassortiment omvat cv-ketels, (zonne)boilers, thermostaten, warmtepompen, warmwaterbereiders en aanverwante techniek. Met de Remeha innovaties streven wij ernaar te anticiperen op uw wensen en behoeften nu en in de toekomst.

Remeha is één van de grote merken van BDR Thermea, een internationaal toonaangevende producent en distributeur van innovatieve verwarmingssystemen, warmwatersystemen en aanverwante diensten. BDR Thermea is leider in zes belangrijke markten en heeft wereldwijdvestigingen in ruim 70 landen.

Klik hier voor meer informatie over Remeha.

Remeha - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
04-12-2019
Waardering van onze klanten Goede showroom, veel brochures, goede info over duurdere segment
Remeha - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties