Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Sphinx tegels
Sphinx tegels - Sphinx tegels
De mooiste tegels van Nederlandse kwaliteit

Sphinx tegels

Baden+ werkt graag samen met Nederlandse merken waar hoogwaardige productkwaliteit, duurzaam design en goede service hoog in het vaandel staan. Dit zijn ook de kernwaarden van Sphinx Tegels; een merk van Dutch Tiles B.V. en onderdeel van de Koramic Groep. Sphinx tegels biedt een uitgebreid assortiment moderne tegels voor de badkamer, woonkamer of keuken.

BEKIJK DE COLLECTIE

Sphinx tegels - 1. Uitgebreid assortiment tegels

Uitgebreid assortiment tegels

In de uitgebreide collectie van Sphinx Tegels vindt u de mooiste keramische tegels van echte Nederlandse kwaliteit. Bekijk in onze showroom bijvoorbeeld de mooie collectie van Ceramique Concrete, Belvedere of de nieuwste Royal Stone Collection. Natuurlijke kleuren voeren de boventoon bij deze series; betonlook, grijs, zwart of beige. Wat je ook kiest, het bepaalt de sfeer van de ruimte.

 Badkamerspecialist Baden+ vertelt je graag meer over Sphinx Tegels.

Maak een afspraak Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Sphinx tegels - 2. Tegels in duurzaam design

Tegels in duurzaam design

Sphinx Tegels werkt voortdurend aan de verdere ontwikkeling van duurzaam geproduceerde tegels. In het design van de tegelcollectie laat Sphinx Tegels zien dat onderscheidend design en respect voor mensen en milieu prima samengaan. De meeste producten bestaan momenteel uit meer dan 1/5 hergebruikte materialen.

Sphinx tegels - 3. Al ruim 60 jaar ervaring

Al ruim 60 jaar ervaring

De tegels worden door Dutch Tiles B.V. op de markt gebracht. Dit is een dochteronderneming van de Koramic Group. Sinds 2008 wordt het bedrijf geleid door een team jonge managers met samen meer dan 60 jaar ervaring in de keramische industrie. Een enthousiast en ervaren team maakt Sphinx Tegels tot een fris, modern en succesvol A-merk.

Sphinx Tegels Collectie
Sphinx tegels - Banner - Bekijk collectie

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Sphinx tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Sphinx tegels - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 45 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Sphinx tegels - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
03-04-2020
Waardering van onze klanten Goede communicatie, voor onverwachtse zaken werd gelijk een oplossing gezocht door Aad en getekend door Jan.
Sphinx tegels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties