Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Houtlook tegels badkamer Tegels in houtlook geven een weelderig gevoel van luxe en rust Tegels in houtlook geven een weelderig gevoel van luxe en rust  

Warmte en huiselijkheid in de badkamer

Houtlook tegels zijn een uitstekende keuze als je graag een natuurlijke badkamer wilt die warmte en huiselijkheid uitstraalt. Een speciale glazuurlaag zorgt er bovendien voor dat houtlook tegels niet meer van echt hout te onderscheiden zijn. Het is zelfs mogelijk om reliëf, nerven en knoestjes op de tegel aan te brengen. Daardoor ziet de vloer er niet alleen uit als een echte houten vloer, maar voelt hij ook zo. Combineer er naar hartenlust op los met materialen als glas, keramiek en chroom. Al die contrasten zorgen voor een unieke sfeer in je badkamer!

Advies van je specialist

Tegels in houtlook voor warme en luxe uitstraling

Hoe kies je de juiste tegels in houtlook?

Tegels in houtlook lijken op het eerste oog misschien veel op elkaar, maar ze zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Bovendien heeft elke print, elk formaat en elke kleur weer een heel andere uitstraling. Ook de manier van leggen is bepalend voor de sfeer in de badkamer. Ga je bijvoorbeeld voor visgraat, halfsteensverband of wild verband? De keuze is helemaal aan jou. Een ander groot voordeel van tegels in houtlook is dat ze zeer gemakkelijk te onderhouden zijn. Vuil trekt immers niet in een tegel. Je kunt de tegels dus gewoon met je eigen schoonmaakmiddelen reinigen.

Wil je persoonlijk advies over de juiste tegels in houtlook? Maak dan een afspraak met je badkamerspecialist Baden+.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Houtlook tegels badkamer - Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Tegels maken een belangrijk onderdeel uit van je badkamer. Een goede tegel kiezen, is dan ook best lastig. Ons stappenplan kan je daarbij helpen. Het geeft je tips en ideeën om tot een goede keuze te komen. Download ons plan en vind de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl! 

download STAPPENPLAN badkamertegels

DE VOORDELEN VAN TEGELS IN HOUTLOOK

Scandinavische badkamer met houtlook tegels

Veel mensen zijn gecharmeerd van onze Scandinavische badkamer. De bijzondere sfeer die deze badkamer zo geliefd maakt, is grotendeels te danken aan keramische vloertegels in houtlook. Vooral in combinatie met lichte materialen zorgen deze tegels voor die typische uitstraling die we van de Scandinavische landen kennen. In onze showroom laten we je het bijzondere effect van houtlook tegels in de badkamer graag zien!

Houtlook tegels voor natuurlijk gevoel

Vloerverwarming onder je houtlook tegels

In tegenstelling tot een echte houten vloer zijn tegels in houtlook zeer eenvoudig te verwarmen. Met vloerverwarming heb je dus niet alleen een badkamer met een warme uitstraling, maar ook altijd warme voeten! Bovendien heeft vloerverwarming in je badkamer ook een groot praktisch voordeel. Je badkamer droogt namelijk sneller, waardoor schimmels geen kans krijgen.

Wil je álles over tegels te weten komen? Bekijk dan ons uitgebreide, inspirerende online tegelmagazine

Houtlook tegels in combinatie met vloerverwarming
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Houtlook tegels gemaakt van keramiek
Tegels in houtlook geven een warme sfeer.

Vrijstaand badderen

Een vrijstaand bad van Sealskin geeft een luxe uitstraling aan de badkamer. Je favoriete badschuim erin, muziekje aan en je ontspansessie kan beginnen.

Meer Sealskin
Tegels in houtlook - vrijstaand bad voor extra luxe

Vrijstaand badderen

Een vrijstaand bad van Sealskin geeft een luxe uitstraling aan de badkamer. Je favoriete badschuim erin, muziekje aan en je ontspansessie kan beginnen.

Meer Sealskin
Tegels in houtlook voor het gevoel van een thuisspa

Badkamer? Thuisspa!

Laat je to-do-lijstje even liggen, want nu is het tijd voor ontspanning. In ons blog laten wij zien hoe je de badkamer verandert in een thuisspa.

Lees meer
Tegels in houtlook in combinatie met houten badmat

Houten badmat

Kun je geen genoeg krijgen van een natuurlijke houtlook? Deze houten badmat geeft je badkamer een bijzondere sfeer en is erg comfortabel.

Meer accessoires
Houtlook tegels badkamer - Sfeerbanner-licht

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Zoek winkel