Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
501 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
501Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Tijdloze badkamer

Tijdloze badkamer

Tijdloze badkamer

Luxe in een tijdloze badkamer

Een tijdloze badkamer biedt u zekerheid. U kunt erop rekenen dat u de badkamer over een aantal jaren nog steeds mooi vindt en mocht u ervoor kiezen uw huis te verkopen dan is de kans groot dat de nieuwe bewoners uw tijdloze badkamer ook aanspreekt. Het strakke dubbele hoogglans wastafelmeubel van Keuco met mineraalmarmer blad geeft smaak. De dubbele wastafel biedt ruimte tijdens de ochtend- en avondspits in de tijdloze badkamer. Door de tijdloze badkamer aan te vullen met een praktische spiegelkast heeft u veel extra opbergruimte voor allerlei dagelijkse benodigdheden. Want er is niets mooier dan rust en geen rommel in uw badkamer.

De complete uitrusting van de tijdloze badkamer

De doucheruimte van de tijdloze badkamer is uitgevoerd met een rechthoekige douchebak van 80x100cm. Door het plaatsen van een mooie Sealskin douchewand wordt een waterballet in de badkamer voorkomen. Het aangrenzende doucheplateau biedt naast afzetruimte, extra bewegingsvrijheid in de doucheruimte.

Kom langs één van onze Baden+ winkels om deze tijdloze badkamer te bezichtigen. Onze badkamer experts zullen u met plezier begeleiden onder het genot van een kopje koffie.

Direct contact opnemen